MazdaSpeed3 (MPS) w USA 23.700$ (67.000zł) a u nas 120.800zł
Kosztuje tyle ile ludzie sa w stanie zaplacic :twisted: Naród sie daje doic, to i chetnych do dojeania wielu :twisted:
Polecam kombinowac :diabelski_usmiech
Mihau, to sobie zobacz jakie są ceny w salonach w juesej .... i porównaj to do naszych zarobków i naszych cen ....
Wtedy odkryjesz, że cie ktoś POdobno robi w ch..a ....
Nie wiem ile teraz średnio zarabia sie w stanach ale powiedzmy że dwa - trzy razy tyle co u nas a auta sa o połowe tańsze czyli na logikę to u nas takie gti w stosunku do średnich zarobków powinno kosztować około 20-30 tys zł :shock:
Jak bylem w USA przez prawie 1,5miesiace poruszalem sie autami z wypozyczalni - 3 markami, jedna honda accord 2,4 i 2 pozostale typowe hamerykany , to juz nie pamietam co, ale ofc silniki po 4l i ~200km. Jakosc materialow, wykonania KOSZMAR wystajace srubki (bez klipsow), cerata zamiast tapicerki itd. niestety nie mialem porownania do aut wyprodukowanych na europe (wiem accord jest, ale nie ogladalem go nawet, bo nigdy mnie nie interesowaly).
Jak bylem w USA przez prawie 1,5, poruszalem sie autami z wypozyczalni - 3 markami, jedna honda accord 2,4 i 2 pozostale typowe hamerykany , to juz nie pamietam co, ale ofc silniki po 4l i ~200km. Jakosc materialow, wykonania KOSZMAR wystajace srubki (bez klipsow), cerata zamiast tapicerki itd. niestety nie mialem porownania do aut wyprodukowanych na europe (wiem accord jest, ale nie ogladalem go nawet, bo nigdy mnie nie interesowaly).
Amerykany po 2009r znacznie sie poprawily jesli chodzi o jakosc wykonania,a dawniej bylo tak jak piszesz koszmar.
Komentarz