za wiele tej skody nie pokazali. Ale może oto chodzi aby wzbudzi nutkę ciekawości.
barca - menchester kto wygra?
Zwiń
X
-
wooow, pomiędzy 55 a 70 minutą manU nie istniał, nie spodziewałem się czegoś takiego w finale. w sumie to przykro, że MU nie pocisnęło mocniej pod koniec, liczyłem na finisz jak ileśtam lat temu w finale Bayern-MU zakończonym 1:2 po ostrej końcówce Manchesteru
proponuję od razu zapisywać juniorów młodszych do szkółek hiszpańskich, w PL nauczą się co najwyżej handelku meczami :P
Komentarz
-
-
W finale powinien byc Real a nie farsa no ale sedziowie pomagaja jak moga.Szkoda gadac :evil: A wiecie ze w zarzadzie UEFY sa prawie sami ludzie farsy,byli prezesi,sponsorzy itd.A Platini nie lubi Realu bo kibicuje farsie.No ale mimo to Real wygral Puchar KRola a w przyszlym sezonie wygra LL i LM.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Gdyby Real grał w finale, to zamiast piłkarskiej finezji obserwowałbyś kopanie piłkarzy MU po kostkach celem wybicia im piłki nożnej z głowy. Można dyskutować o kontrowersyjnych decyzjach sędziów, ale nie oszukujmy się - to co gra Barca, to poezja. Chociażby w porównaniu do gry MU we wczorajszym finale. Manchester grał bardzo solidną piłkę, Barca to byli artyści.
Komentarz
-
-
MU grał tylko pierwsze 15min i 5min pod koniec pierwszej połowy,kiedy zdobył bramke,niby ze spalonego(nie wiem bo nie widziałem dokładnie).W sumie Barca zdominowała spotkanie,a bałem się,że będzie odwrotnie.Spotkanie jednostronne,ze zdziwienia szeroko otwierałem oczy jak MU pozwalał podchodzić pod swoje pole karne.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
paweł2, z calym szacunkiem dla realu... ale to jest druzyna ktora psuje zawodnikow.. ich polityka opiera sie wylacznie na $$$ Pereza... nie sztuka wydac efektownie pieniadze, sztuka jest efektywnie je wykorzystac...
Barca wygrala zasluzenie. najbardziej podobala mi sie bramka Villi :wink: ... slowa uznania dla Abidala ,ktory wzniosl sie na szczyt swoich umiejetnosci po nie tak dawnej operacji.
Van Basten wspomnial cos o tym ze Guardiola ma opuscic barce po finale LM.. ciekawe ile prawdy jest w tej plotcesprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
serce mówiło ManU rozum Barca jak było każdy wie
ManU należy się szacunek, że tak starym składem tak daleko doszli, duża część zawodników ma 29+ lat, a Barca wiadomo wielu młodych, szybkich i świetnie wyszkolonych technicznie :PByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
No to zobaczymy co jest wart Pep w innej druzynie,a co do psucia pilkarzy wszystko sie zmienilo z chwila przyjscia Mourinho on zadba o to ze na przyszly sezon Real bedzie wymiatal.
PS.Co do kopania po nogach w polfinale LM,real zagral tak ze farsa nie istniala,no ale piekny talent teatralny Alvesa dal Realowi Czerwien i bylo po zawodach,ale nic to szykujmy sie na przyszly sezonCała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
paweł2, konkretniej , nazwiska tych ludzi z UEFA poproszę, sponsorów etc. Wracając do półfinałowej rywalizacji z Realem, w obydwu drużynach nie brakowało teatru, poza tym nie wmówcie mi że piłkarze "the special one" są święci. Trochę obiektywizmu.
Mimo iż nie przepadam za Barceloną potrafię przyznać, że to co oni grają to inna dyscyplina sportu. MU było wczoraj momentami bezradne. Guardiola nie ma zamiaru odchodzić z tego co słyszałem dziś rano w mediach. Bo i po co?
Komentarz
-
-
hotrain, praca trenera to tez pewne ryzyko... spojrz na G. Houlliera... juz 2razy w szpitalu byl, (problemy z sercem) ... K. Daglish tez swojego czasu zrezygnowal zeby teraz po dlugoletniej przerwie wrocic...
W sumie Guardiola to mlody i zdrowy facet wiec wszystko przed nim..sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainpaweł2, konkretniej , nazwiska tych ludzi z UEFA poproszę, sponsorów etc. Wracając do półfinałowej rywalizacji z Realem, w obydwu drużynach nie brakowało teatru, poza tym nie wmówcie mi że piłkarze "the special one" są święci. Trochę obiektywizmu.
Mimo iż nie przepadam za Barceloną potrafię przyznać, że to co oni grają to inna dyscyplina sportu. MU było wczoraj momentami bezradne. Guardiola nie ma zamiaru odchodzić z tego co słyszałem dziś rano w mediach. Bo i po co?
Michel Platini-prezes UEFA,jest bardzo niezadowolony ze Real przewodzi grupie G14 a takze calej Hiszpani ogolnie mowil o tym kilka razy.
Angel Maria Villar LIona-prezes Hiszpanskiej Federacji Pilkarskiej wybrany po tym jak Barcelona zdradzila dyscypline glosowania w LFP(znany z pojecia,,Villarato"-spisek arbitrow i wladz ligowych przeciw realowi.
Senes Erzik-dyrektor projektow UNICEF-u,sponsora barcelony.
Josep Lluis Vilaseca Guasch-byly dyrektor barcelony.
Joan Laporta-byly prezes barcy.
Joan Gaspart -byly prezes barcy.
UEFA jest przepelniona bylymi barcelonistami,na roznych waznych stanowiskach zwiazanych z sedziowaniem,dyscyplina,dopingiem i bez watpienia kierownictwem.
Itd No Coments.
[ Dodano: Nie 29 Maj, 11 14:15 ]
Zamieszczone przez MihauIMO Barcelona to coś więcej niż zespół piłkarski to rodzina. Gest dania Abidalowi opaski kapitana by to od pierwszy wzniósł puchar to coś pięknego!.A wiecie jak real pozegnal Dudka,to bylo cos pieknego. :!:
Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltGdyby Real grał w finale, to zamiast piłkarskiej finezji obserwowałbyś kopanie piłkarzy MU po kostkach celem wybicia im piłki nożnej z głowy.
Jednym z elementów tego planu było krycie indywidualne, o którym tak dużo
opowiadali komentatorzy na Polsacie. Teraz nikt tego nie stosuje w "wielkiej" piłce.
A to dzięki właśnie kryciu indywidualnemu Messiego przez Pepe, Messi nie istniał w meczach z Realem - ofc do czasu czerwonej kartki.
Oglądałem dużo meczów Realu w tym sezonie i grali naprawdę fajną ofensywną piłkę co widać po ilości bramek strzelonych, nie to co podczas kadencji Mou w Interze.
Zamieszczone przez paweł2A wiecie jak real pozegnal Dudka,to bylo cos pieknego.
Poza tym faktycznie Barca rozjechała w sobotę Manchester koncertowo. Nie mieli nic do powiedzenia poza pierwszymi 15 minutami i rozpaczliwymi atakami pod koniec meczu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainpaweł2, no dobrze nazwiska mamy ale co Ci ludzie robią w UEFA? Można dokładniej?
O ile Ci się chce oczywiście, zainteresowała mnie ta teoria.
[ Dodano: Nie 14 Sie, 11 12:09 ]
dzis startuje sezon i od razu Real-Barca.Moze sie pobawimy w typy?
Ja obstawiam 2:0.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
Komentarz