Zamieszczone przez Krzych
Katowice - Warszawa, Nowogrodzka (za Orco Tower)
Zwiń
X
-
Katowice - Warszawa, Nowogrodzka (za Orco Tower)
Witam!
Mam w poniedziałek rano dojechać z Katowic do Warszawy na Nowogrodzką (wysokość orko tałer. Muszę jechać samochodem.
Na miejscu mam być na 10.30 i mam następujące pytanie:
Czy lepiej pchać się autem na miejsce , czy może prościej będzie zostawić auto gdzieś w okolicach początkowych stacji metra licząc od Kabat, podjechać metrem i zrobić sobie spacerek ze stacji Śródmieście na Nowogrodzką (przyda się przed meetingiem??
Jeśli jednak warto jechać na Nowogrodzką, to czy opłaca się jechać przez Falenty i Puławską (dobre żeby jechać na Mokotów albo do metra, odkryłem dzięki Waszym radom , dziękuję ) czy może jest jakieś alternatywne rozwiązanie dojazdu ??
Pozdrawiamech...
TomikT
-
-
tomikt, jakoś mi się jedno z drugim wyklucza. Musisz jechać autem i chcesz wsiadać w metro :wink: Jedź pociągiem. "Gierkówka" teraz nie jedzie, w wielu miejscach działają z budową i remontami. Ja jadę do Limanowej w poniedziałek, wybrałem opcję pociąg + wynajęcie auta, ale jak się już dopchasz do Warszawy to zdecydowanie zrób jak Ci polecano, wsiadaj w metro na Kabatach czy Ursynowie i po kłopocie.
To chyba powinno Cię przekonać ostatecznie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
wiem jak jest - byłem w tamtym tygodniu
wiem tez jak jest w PKP - siedziałem w przejściu kolo kibla cała drogę ( IC, 115 PLN), pociąg pełen zdziwionych kolesi w garniturach szukających miejsca (nawet I klasa byla full)
polska bida
A w Kabatach to na jaką ulicę sie pchać (co wpisać w navi) ?
pzdrech...
TomikT
Komentarz
-
Komentarz