sowix1, To i tak Ci mało octavia bierze gazu, i tak jak kolega wyżej uszczelka pod pokrywa zaworów tez miałem tą awarie.
Nowy, 30 letni maluch
Zwiń
X
-
nie mam pytań :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
ja natomiast mam, ciekawe że przez 30 lat nikt tym nie jezdził, kupił ktoś auto jako inwestycja? :wink:Zamieszczone przez LUKInie mam pytań :!:
Po takim okresie czasu to to auto nie nadaje sie do jazdy :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Ale Panowie,spokojnie. I jak to?Przeowdy paliwowe,pasek klinowy,opony!! maja 30 lat i nie sa sparciale? Zero korozji na blachach? Jak pamietacie maluch mial slabe blachy i gnil szybko,poza egzemplarzami z 1 lat,bo byl na czesciach wloskich. No i czy w 80 roku nie trzeba bylo miec lewego lusterka?
Mysle,ze to odrestaurowany egzemplarz.
[ Dodano: Sro 08 Cze, 11 06:16 ]
piramida, co do inwestycji.Kupic na talon i sprzedaz z kilkunastokrotnym zyskiem na gieldzie-to byla inwestycja w tamtych czasach ;-)
Komentarz
-
-
Tu jest jeszcze lepszy rodzyn... 88km, 5km/rok :shock: : http://otomoto.pl/skoda-favorit-nowa...C18619843.html
Po kiego grzyba tracić kasę na auto dla takich "przebiegów"?
Komentarz
-
-
30 lat i zero korozji na maluchu :szeroki_usmiech - Te samochody jak zjeżdżały z linii już były skorodowane.
Jak by to policzyć to raczej słaba inwestycja. Nawet gdyby poszedł za 10.000 Eur to i tak zarobek po 30 latach nie jest wielki.kupił ktoś auto jako inwestycja?Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Opony napisał i pokazał że jest drugi komplet. Przewody paliwowe wymieniane (opaski na na śrubę z łbem na krzyżak a nie na płaskiZamieszczone przez LashloAle Panowie,spokojnie. I jak to?Przeowdy paliwowe,pasek klinowy,opony!! maja 30 lat i nie sa sparciale? Zero korozji na blachach? Jak pamietacie maluch mial slabe blachy i gnil szybko,poza egzemplarzami z 1 lat,bo byl na czesciach wloskich.
), pasek klinowy też (napisy) poza tym za mało korozji, nawet ja stał to by go coś zeżarło. Kiera nie wytarta, czyli mało jeździł. Jeśli stał tyle w garażu to lakier od kurzu powienien zmatowieć i ruda go zjeść trochę.
Koleś pewnie znalazł u jakiegoś dziadka malucha z przebiegiem 3000-4000km, dziadzio jak go wyrejestrował (dlatego jest bez tablic i dowodu) i przestał kilka lat.
Rozebrać malucha i poskręcać do kupy - żadna sztuka, spinek nie porwiesz bo nie ma
Silnik jakiś taki nie ukurzony
))
Ogólnie bardzo ciekawy egzemplarz, ale opowiedziana historia pewnie przemilcza kilka szczegółów
)
4x4
Komentarz
-
-
Przecież napisał, że zmienił koła na nowe, bo stare gumy uległy odkształceniu - to (jeśli wierzyć zapewnieniom) może więc być przyczyną użycia podnośnika...Zamieszczone przez Robert_PTeż mi się wydaje że to jakaś lipa z tym orginałem z takim przebiegiem. Np. na podnośniku widać ślad że był używany a wszystko powinno być właściwie bez skazy. Drugi komplet felg też jakby nowy
Komentarz
-

Komentarz