piramida, dokładnie to było przy pętli w Bronowicach, za światłami jadąc od strony giełdy RTV. Za światłami zaczynają się 2 pasy i później schodzą się do 1 przed przejściem. Autobus stał na prawym(zaparkowany) i pan nie patrząc wszedł na przejście. Dobrze, że nie jechałem szybko. Takie sytuacje utwierdzają mnie w przekonaniu, że muszę jeszcze bardziej uważać w takich miejscach i w takich sytuacjach.
Cyfrowy Polsat prosi mnie zebym zaplacil :D
Zwiń
X
-
Cyfrowy Polsat prosi mnie zebym zaplacil
Kurcze, chyba bede musial to zrobic... :roll: :lol: :lol:
O to jakiego maila dostalem:
A w zalaczniku druk przelewu. Imie jeszcze sie zgadza ale nazwisko i miejscowosc juz nie bardzo
I nie wiem co o tym myslec czy to spam, scam, czy pomylka (chociaz moj mail sklada sie z imienia i nazwiska wiec watpie akurat w zle zaadresowanego maila). Z reszta nigdy nie mialem doczynienia z ta firma i nic u nich nie zamawialem. No ale ciekawe ilu ludzi da sie "zastraszyc". W koncu niezwlocznie.... :diabelski_usmiechVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
-
-
czyli pakiet mini masz za 9,90 :szeroki_usmiech
pomyłka->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Re: Cyfrowy Polsat prosi mnie zebym zaplacil
Zamieszczone przez bradleyKurcze, chyba bede musial to zrobic... :roll: :lol: :lol:Zamieszczone przez bradleyZ reszta nigdy nie mialem doczynienia z ta firma i nic u nich nie zamawialem.
Płać i płacz :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
Komentarz