Czy byliby jacyś chętni na grę w piłkę nożną na jakiś boisku ( do ustalenia ) raz w tygodniu ( godzina również do ustalenia ) , gra oczywiście zupełnie for fun, więc każdego zapraszam do wzięcia udziału. Jedynym warunkiem jest cotygodniowa obecność.
Tak więc Panowie Ruszamy zadki od komputerów , za kierownicy i idziemy pobiegać za piłką, aby nasze żony, dziewczyny, kochanki były zadowolone z kondycji którą mamy zamiar prezentować ( nie tylko na boisku :diabelski_usmiech ).
Oczywiście gra gdzieś na terenie Krakowa. 8)
Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Ok wstępnie 5 osób chętnych, troszkę za mało. Każdy chętny niech popyta w swoim towarzystwie o chęć uczestniczenia w grze. Wydaje mi się, że 10-12 osób to będzie optymalna liczba.
Ja dziś podjadę na Pszczelną na Ruczaju, tam jest nowo otwarty Orlik, dopytam się co i jak i jutro dam znać. Gdyby ktoś miał jakieś znajomości gdzieś to można też zadziałać. :lol:
Myślę, że zasady będą podobne jak u chłopaków w Warszawie :
- Płatność przelewem z góry z jakiś tam okres ( np. 1 m-c ).
- Jeśli ktoś wypada, wrzuca w skład rezerwę albo daje info odpowiednio wcześniej.
Wstępna lista :
1. abc_rlz.
2. abc_rlz - Kumpel
3. abc_rlz - Szwagier
4. Zajas
5. Piramida
6. Rymeks
7. Deo
8. Deo - Szwagier
9. Deo - Młodszy Brat
10.
11.
12.
Panowie,
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje organizacyjne, śmiało pisać :lol:
jak sie uda to podjade do Grodu Kraka pokibicowac bo pluca mi nie pozwalaja na przemeczanie sie. :lol: zajas na Uni by mozna bylo turnieja jakiegos zorganizowc.
teraz to juz cala ekipa sie zmienila tak wiec raczej lipa.(chyba zeby do Prezesa podjechac). .....na przeciwko Zaskiej ,szczelnica (teren wojskowy)nie wiem jak teraz ale pola pod dostatkiem. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech ..chyba ze gdzies na Pychowicach.
Dzwoniłem po Orlikach, jest strasznie dzieżko o miejsce, przynajmniej w tygodniu.
Myślę, że jak i wam tam i mnie pasuje dopiero po godzinie 18 gra.
Dzwonie po różnych szkołach i ośrodkach, ale w większości pozajmowane.
Gdyby ktoś miał jakiś namiar na hale bądź boisko, niech zadzwoni dopyta lub wyśle numer kontaktowy.
Panowie,sprawa wygląda tak :
Hala Gimnastyczna przy ul. Sobieskiego w Krakowie - 200 zł / 1,5 h - w wakacje jest zamknięta
Hala w Zielonkach - Wtorek, Środa - od Godziny 19.00 120zł/h (info wyczytane ze STRONY ).
Ja Proponuję "giercowanie" co tydzień w środy od godziny 20.00 do godziny 21.30 na Sali w Zielonkach.
Pasuję?
Aktualizuję listę:
Wstępna lista :
1. abc_rlz.
2. abc_rlz - Kumpel
3. abc_rlz - Szwagier
4. Zajas
5. Piramida
6. Rymeks
7. Deo
8. Deo - Szwagier
9. Deo - Młodszy Brat
10. Kabanos 13
11.
12.
Dzwoniłem, pytałem ale nie mają w ogolę wolnych godzin.
Jedna babka mówiła, żeby dzwonić w przyszłym tygodniu, gdzieś w okolicach wtorku, środy, ale jestem 5! na liście rezerwowej :roll:
Komentarz