Zamieszczone przez DanielOctavia
Pomoc w wycenie Octavia Combi 1.9TDI MY'05
Zwiń
X
-
Pomoc w wycenie Octavia Combi 1.9TDI MY'05
Nie jestem osobiście użytkownikiem Octavi (jeżdżę Subaru) natomiast szykujemy się do sprzedaży auta mojej narzeczonej i chciałbym Was, jako bardziej zorientowanych w temacie poprosić o pomoc w wyceni auta do sprzedaży:
Samochód to:
©koda Octavia Combi Tour 1.9 TDI 81kw
model year 2005,
4x airbag, production plant Vrchlabí (CZ)
Pierwsza rejestracja 29.11.2004
Samochód z polskiego salonu
Felgi 17" + komplet kół z oponami zimowymi.
Aktualny przebieg 99.000 (przy 90.000 wymieniany rozrząd +przegląd)
Książka serwisowa +faktury z przeglądów, napraw itp.
Z historii to w samochodzie była lakierowana maska oraz wymieniony prawy przedni reflektor - drobna stłuczka. Pozostałe elementy lakier oryginalny.
Auto jeżdżone przez kobietę.
Rozrzut cen na allegro jest bardzo duży, ja się totalnie nie znam na Skodach dlatego byłbym bardzo wdzięczny za kilka sugestii dot. widełek wartości tego samochodu.
Z góry dziękuję za pomoc.Subaru Turbo Power!
-
-
Autko rozebrane i do wymiany co logiczne intercooleer oraz turbina a także wymienione rzeczy poniżej, których zasadności wymiany nie rozumiem, może ktoś się wypowie? Tłoki i korbowody całe
Do wymiany oprócz turbo i intercoolera:
-pierścienie
-panewki
-szlifowanie głowicy
-uszczelki, uszczelniacze itp.
Całość wycenili na grubo ponad 8000 i nie wiem czy przypadkiem taka wycena bo wiedzą, że myślę o sprzedaży i czy nie zawyżają kosztów żebym im auto zostawił ...
Nie wiem co sądzić, bo mi się wydaje że pierścienie i panewki nie muszą być wymieniane.... Nie wiem czy nie chcą mnie naciągnąć na kasę...Subaru Turbo Power!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12kitewinger, a o co tak właściwie chodzi w tym temacie?Subaru Turbo Power!
Komentarz
-
Komentarz