PS. Znalazlem je bo zaczelo mi sie podobac to auto, szkoda tylko ze albo czlowiek kupi skarbonke bez dna albo musi wywalic niezla kase zeby znalezc dobry egzemplarz. Nie poznaje sie, ogladam ogloszenia starych BMW.
Fajne autko.( Model, bo o tym egzemplarzu się nie wypowiadam) Zresztą mi się zawsze prawie wszystkie BMW podobały. No ale nazywaniem go "ponadczasowym klasykiem" to przesada
Możliwe, że koleś jest uczciwy i w samochodzie jest do zrobienia tylko to co pisze. Bardzo podejrzane jest to, że w aucie trzeba zrobić porządne mycie i odkurzanie
Tak to auto kochał, tak je chciał restaurować, a teraz nie ma czasu umyć i odkurzyć??? To się powinno zrobić przez szacunek dla kupującego. No i po to żeby potencjalnego kupca przekonać
To autko zawstydza nawet dzisiaj sporą część współczesnych, małych i średnich, bąbelkowatych, zabawnie przednionapędowych pojazdów o żabich oczkach z żarówkami dwupalnikowymi. To prawdziwy benzyniak z czasów, gdzie nikt nie myślał o kryzysie paliwowym, o cenach paliwa, o półśrodkach, o przednim napędzie dla chłopców. To auto jest dla mężczyzn, którzy wiedzą co czynią, którzy potrafią cieszyć się nawet z niespodziewanej nadsterowności na ośnieżonym rondzie i przekształcić ją za pomocą kontry w szybsze bicie serca, którzy uwielbiają wtedy oglądać świat nie tylko przez przednią szybę, którzy nie boją się używać kierownicy i zamiast nerwowo prowokować ABS, bezwstydnie muskają pedał gazu i kontrują koła by przeciągnąć do maksimum uślizg i poczuć w końcu, że żyją.
naklejki na bmw 316, że przedni napęd jest dla kobiet, albo na unie 1.0, że tdi is engine for old people.
Nasłucha się jeden z drugim takiego bełkotu i chodzi i powtarza, a pojęcia nie ma :evil:
Było: 117,5KM / 238,9 Nm
Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport -> MOJA SKODA <-
Możliwe, że koleś jest uczciwy i w samochodzie jest do zrobienia tylko to co pisze. Bardzo podejrzane jest to, że w aucie trzeba zrobić porządne mycie i odkurzanie
Tak to auto kochał, tak je chciał restaurować, a teraz nie ma czasu umyć i odkurzyć??? To się powinno zrobić przez szacunek dla kupującego. No i po to żeby potencjalnego kupca przekonać
Możliwe ze jest uczciwy albo to klasyczny chwyt, mycie i odkurzanie to pryszcz, lista usterek jest zdecydowanie dłuższa, i coś nie wierzę by pasjonat tych 25 zł za klosz reflektora nie dał :wink:
Jak spojrzycie w listę sprzedawanych przedmiotów to E36 też sprzedaje, opis równie sążnisty a stan auta (poklejone taśmą reflektory) nie rzuca na kolana.
Po przeczytaniu opisu w drugiej aukcji stwierdzam, ze to jakiś niespełniony literat.
Pewnie gdyby sprzedawał odkurzacz opis wyglądał by tak"
Kocham markę Zelmer ale niestety nadchodzi czas pożegnania z moim kochanym odkurzaczem. Jest to prawdziwy klasyk, nie to co koreańskie odkurzacze samsunga. Służył mi wiele lat, codziennie wchłaniając nową porcję paprochów... itp itd :zlosnik1:
Kocham markę Zelmer ale niestety nadchodzi czas pożegnania z moim kochanym odkurzaczem. Jest to prawdziwy klasyk, nie to co koreańskie odkurzacze samsunga. Służył mi wiele lat, codziennie wchłaniając nową porcję paprochów... itp itd
:haha:
Dodałbym jeszcze:
"Ze względu na to że nie mam czasu nie zrobiłem w nim kilku drobnych napraw:
- urwana rura - do znalezienia na każdym śmietniku albo do kupienia kominkowa w castoramie (5 zł)
- pęknięta obudowa (do sklejenia za pomocą kropelki lub lepca)
- urwane kółko (można dosztukować z wózka dziecięcego)
- przetarty przewód
Rzeczy które zrobiłem w odkurzaczu:
- wymieniłem worek 5 miesięcy temu
- nakleiłem nalepkę "Zelmer forever"
- zeskrobałem resztki pizzy ze szczotki"
Komentarz