Golarka ale jaka....???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gość
    Guest replied
    Kup maszynke na zyletki. Pedzel + krrm do golenia lub mydelko ogolisz się dokładnie i zapomnisz o podrażnieniach. Golarki elektryczne nie gołą

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Czyli, to nie to. W pewnym momencie się zakręciłem. Nie ma tematu.....

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    ruwado mylisz pojęcia, chodziło o userów, którzy w pierwszym swoim poście na forum od razu coś podlinkują i to też w większości przypadków nie wiązanego z motoryzacją

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    W aktywnych wątkach taktycznie pierwszy rzep zniknął. W zamkniętych nie - ale to mały problem. Ale ta informacja tu? W wątku o golarkach?

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Chris11 Zobacz wpis
    Ja nie wiem... Naprawdę ktoś się na to nabiera????
    Zamieszczone przez Clip Zobacz wpis
    ale na co?
    Na pozycjonowanie stron pierwszymi postami (z linkami) na forum. Link usunięty.
    Ostatnio edytowany przez spj; 5971.

Zostaw komentarz:

• Clip
    odpowiedział(a)
    słowo klucz: Linkbuilding

trochę jednak google się na to nabiera
    piszę trochę bo linki w forum są g warte

no i drugi który się nabiera to klient który płaci za to agencji SEO

a generalna zasada jest taka że jaki poziom adminów taki potem smietnik na forum

Zostaw komentarz:

• Chris11
    odpowiedział(a)
    Na ten śmieszny spam.

Zostaw komentarz:

• Clip
    odpowiedział(a)
    ale na co?

Zostaw komentarz:

• Chris11
    odpowiedział(a)
    Ja nie wiem... Naprawdę ktoś się na to nabiera????

Zostaw komentarz:

• kamic
    odpowiedział(a)
    Kurcze ale wydawać kilka stów, żeby później kremiki i balsamiki kupować bo podrażnia, coś nie halo... Myślałem, że jak kupie dobry sprzęt to właśnie ogolę się dokładnie i bez podrażnień. Przeglądałem ostatnio recenzje golarek do brody, ale czytając te posty to już sam nie wiem. Chyba spróbuję najpierw czegoś ze średniej półki, szkoda, że Subaru nie napisał jak golarka się sprawuje po kilku goleniach?
    Ostatnio edytowany przez spj; 5971.

Zostaw komentarz:

• idas
    odpowiedział(a)
    Jesli ktos ma problem z podrazniona skora po goleniu maszynka elektryczna to proponuje dwie rzeczy:
    a. Dobry balsam po goleniu.
    b. Wyplukac nozyki, siatki np. w Adonis przed goleniem.

Ja gole sie sporadycznie (raz na 1-2 tygodnie), zatem skora sie nie przyzwyczai ;-)
    Opisany sposob zalatwia sprawe.

Zostaw komentarz:

• Subaru
    odpowiedział(a)
    Szarpnąłem się i nabyłem Brauna serii 7. Jestem pod wrażeniem. Naprawdę goli dobrze. Co prawda dopiero jeden raz się nim goliłem, ale zobaczymy za jakiś tydzień - dwa, gdy skóra się przyzwyczai i ja się nauczę nią dobrze golić. Ale po pierwszym goleniu widać że jest naprawdę dobra

Zostaw komentarz:

• okioki
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ahmed799
    GRUBEER, używam od 3 lat tej samej golarki co poleca Walt, jestem bardzo zadowolony a golę się czasami 2 razy dziennie. Także nie ma sensu wydawać 400 PLNów jak można mieć to samo za 100
    a ja dostałem w prezencie , pewnie też wybrał bym tańszą

Zostaw komentarz:

• GRUBEER
    odpowiedział(a)
    GRUBEER, używam od 3 lat tej samej golarki co poleca Walt, jestem bardzo zadowolony a golę się czasami 2 razy dziennie. Także nie ma sensu wydawać 400 PLNów jak można mieć to samo za 100
    Filip ale ja już kupiłem :P kolega Subaru, miał też pare pytan

Zostaw komentarz:

• leszekmw
    odpowiedział(a)
    a golę się czasami 2 razy dziennie
    łoo matko... :shock:
    ja używam od 6 lat brauna 360completa i jak mam się golić częściej jak 2 razy w tygodniu....
    ale mam kolegę który rano sie goli a po południu już zarośnięty , nawet mu w w wojsku nie dokuczali...

Zostaw komentarz:

• ahmed799
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• tomek
    odpowiedział(a)
    W tym wątku tylko o goleniu :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• leszekmw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez tomek
    Na mokro z żelem jest dobrze
    piszesz Tomciu o goleniu :?:

Zostaw komentarz:

• tomek
    odpowiedział(a)
    ja mam Philips SensoTouch 3D RQ1250/16. Dla mnie najważniejsze było, aby była możliwość golenia na mokro, bo na sucho bardziej podrażnia.
    Na mokro z żelem jest dobrze. Kupiłem kilka tygodni temu i dopiero dwa razy ładowałem, a golę pięć razy w tygodniu. Modele serii RQ12xx mają lepsze ostrza

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    To prawda. Jakbyś miał okazję to przetestuj Gillette ProGlide. Zajebista jest.

Zostaw komentarz:

• okioki
    odpowiedział(a)

Taką ostatnio kupiłem i goli ,ale porównania nie mam bo to moja pierwsza elektryczna
    jak zarost słaby to goli bez problemu jak większy to już biorę gilleta
    zazwyczaj używam na codzień do roboty jak trza na szybko ogolić się
    ale jak już dokładniej w wekend to gilete jedzie do gołej skóry i żadna elektryczna tak nie wygoli

Zostaw komentarz:

• Subaru
    odpowiedział(a)
    Wiele osób na różnych forach zachwala Brauny a o Philipsach są mniej pochlebne opinie, dlatego skłaniam się w kierunku marki Braun. Ciekawi mnie różnica w maszynkach Brauna między poszczególnymi seriami 3,5 i 7. Czy faktycznie opłaca się dorzucić ponad drugie tyle i szarpnąć się na maszynkę z górnej półki? Czy stacja czyszcząca jest konieczna? Koszt środka czyszczącego do stacji to ok 20 zł. Na ile on starcza?

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Ja co kilka lat kupuję zawsze najwyższy model czy to Philipsa czy Brauna a golę się elektrykami od 15 lat, pomimo że maszynki Gillette mam za darmo (deputat). Ale do rzeczy.

Philips - cichy, dokładny, ciężko się ogolić od spodu żuchwy i w okolicy szyi. Z biegiem czasu widać na nim oznaki zużycia - odchodząca guma, akumulator coraz słabszy itp. Braun natomiast.

Braun - terkocze strasznie, jakość golenia ok. Po kilku miesiącach odpadł przełącznik do trymera.

W obu maszynkach denerwujące jest zalecenie używania ich płynu do czyszczenia. Po wyczerpaniu zapasu oba rządzenia do czyszczenia wylądowały w koszu.

Na korzyść Brauna przemawia większa trwałość elementów tnących, no chyba że to przypadek.

Zostaw komentarz:

• tryton
    odpowiedział(a)
    Ja używam Philips HQ7310 od 3 lat jest rewelka . Maszynka wytrzymuje tydzień na jednym ładowaniu goli dokładnie . Oczywiście wcześniej używałem jednorazówek ale niestety też ni stąd ni stąd zacząłem dostawać podrażnień po goleniu zwykłymi maszynkami . Przeskakując na elektrykę trzeba chwilę skórę przyzwyczaić do tego typu golenia . A i jeszcze najważniejsze o maszynkę trzeba dbać czyścić ją systematycznie i odkażać to wtedy nie będzie problemów . Przynajmniej ja tak mam

Zostaw komentarz:

• trooper
    odpowiedział(a)
    Mnie po zajeżdżeniu Brauna 340 nie wiem co podkusiło i kupiłem Philipsa AT890. Z pianką goli fajnie, ale na sucho jest kiepsko. Nigdy więcej!!!

Zostaw komentarz:

Pracuję...