hehe sory za bledy , co do tego co napisałem to auto kupilem w 2004 roku (z salonu) bylo od roku 2004 na mnie rejestrowane i w 2007 przyszla babcia jako wspolwlasciciel prawko mam 12 lat nie wiem jak oni to wyliczyli ze za oc wychodzi na rok 299 zl, nie mialem przez 12 lat zadnej stluczki a babcia tez , wiec z tego co napisaliscie to mam miec znizek 50 % bo ona jest w dowodzie wpisana od 2007 roku czy za tępy na to jestem ?
podgrzewane lusterka....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shadoCieszymy się Twoim szczęściem
Czekamy na wątki cieszących się z:
-klimy
-elektrycznych szyb
-xenonów
-doświetlania zakrętów
-regulacji foteli
-etc
Komentarz
-
-
Dobra, to ja podzielę się radością z dobrodziejstwa korzystania ze wspomagania kierownicy.
[ Dodano: Wto 12 Lip, 11 10:54 ]
P.S. Co do wspomagania...
Jeden z moich kierowców od jakichś dwóch, może trzech lat postulował o nowe auto.
No i wypostulował. Jego dotychczasowa fura miał najechane dobrze ponad półtora miliona, ale mechanicznie i optycznie była tip-top - nawet dzwoniący z allegro pytali się czy to zdjecia na pewno tego auta, ale mniejsza z tym.
Dostał nowe auto - na pytanie jak się jeździ odpowiedział: kierownica za lekko chodzi, nie da się coś z tym zrobić??4x4
Komentarz
-
-
1. Najpierw chciałem mieć rower - miałem.
2. Później było to samo z samochodem - kupiłem Renault 5
3. Przydało by się coś mniej zżartego przez rdzę - zakupiony Peugeocik 205.
4. Następne auto napewno ze wspomaganiem kierownicy i elektrycznymi szybami - pojawił się Lanosik.
5. Urodził się syn i Lanosik zrobił się za mały. Wiadomo było, że następne autko musi mieć duży bagażnik i koniecznie klimatyzację - Octavia stała się członkiem rodziny, a tu już udogodnień bardzo dużo.
Z każdej tej rzeczy cieszyłem się jak dziecko. Tak, że rozumiem kolegę BADYLA
Komentarz
-
-
Kurde, kabanos, ja miałem podobnie, ale miałem wtopy małe po drodze, tzn było lepiej niż marzyłem:
Najpierw chciałem rower Wigry 3 dostałem jakiś inny, ale co się okazało to był protoplasta górala, więc z moda byłem kilka lat do przodu Się wkurwiłem i na Wigrusa sam uzbierałem.
Potem motorynkę - ojciec mi kupił simsona skutera - fuck... dla mnie była fajniejsza motorynka, a wszyscy motorynkowicze wzdychali do skutera palonego z rozrusznika.
Marzyłem o UAZie lub ARO w ramach 4x4 - wyszedł Mercedes!
Potem z samochodów - chciałem beemkę rekina - wyszedł roczny cienias CC700 rocznik 94 ale tu już świadomie wybrałem.
Potem po cieniasie w 1999 r. też mi chodziła BMW po głowie, ale kupiłem all in one:
Miałem wszystko w jednym W124 - 3.0 diesel, klima, automat, zawieszenie pneu samopoziomujace, elektryczne i przyciemniane szyby, el. szyberdach, el+podgrzew lusterka, skóra, alusy, tylna roleta, webasto i w ogóle kurwa wszystko co mogło być wówczas w wozie było łącznie z instalacją do usuwania wilgoci z powietrza i samościemniającymi lusterkami.
Nawet żonę mam lepszą niż chciałem
A teraz czekam na spełnienie kilku takich tam delikatnych marzeń
[ Dodano: Wto 12 Lip, 11 11:27 ]
Zamieszczone przez BADYLdziś pierwszy raz miałem okazję skorzystać z bajeru jakim jest podgrzewanie lusterek super sprawa :!: mała rzecz a cieszy
Badyl, kup sobie 4x4 to zimą się posikasz ze szczęścia4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokZamieszczone przez 4x4BKFPotem motorynkę - ojciec mi kupił simsona skutera - fuck... dla mnie była fajniejsza motorynka, a wszyscy motorynkowicze wzdychali do skutera palonego z rozrusznika.
kozak byłeś hehe
ja miałem podobnie ,ale dostałem rometa -kadeta. Z bakiem po skosie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosZamieszczone przez WaltZamieszczone przez BADYLdziś pierwszy raz miałem okazję skorzystać z bajeru jakim jest podgrzewanie lusterek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokZamieszczone przez 4x4BKFPotem motorynkę - ojciec mi kupił simsona skutera - fuck... dla mnie była fajniejsza motorynka, a wszyscy motorynkowicze wzdychali do skutera palonego z rozrusznika.
kozak byłeś hehe
ja miałem podobnie ,ale dostałem rometa -kadeta. Z bakiem po skosie.
Biegi w ręku, jedynka wyskakiwała, na dwójce już było lux. 40km/h na godzinę!! I ten dymek z cienkiej, niklowanej rurki4x4
Komentarz
-
Komentarz