-Wydech z kwasówki z dwoma tłumikami(bez katów) na 99%
robiony na zamówienie? Chętnie jakiś kontakt w Kraku lub okolicy złapię :wink:
Zamieszczone przez serfer
-Zderzak przedni z ledami od Fabia vRS
-Zderzak tylni od Fabia vRS
-Zawieszenie Fabia vRS+H&R kit -40mm
-Chiptuning(już praktycznie gotowy) nie wrzucam wykresu bo będziemy jeszcze poprawiać
grubo idziesz Co do chiptuningu czyli generalnie gwarancja na silnik bye bye w razie wykrycia w serwisie :?:
żeby człowiek martwił się gwarancjami całe życie to by go nic nie cieszyło
Słuchajcie widziałem dzisiaj w telewizji grilla ale zrobione z dupska samochodu ( zawsze mi coś takiego chodziło po głowie ) Zależy mi żeby można go było zamknąć żeby uzyskać wyższa temperaturę gotowanie. Jako że uwielbiam pichcić - prawda że dziwne - może macie gdzieś jakieś schematy, ja przeszukałem już neta. Widziałem różne z beczki, ale nigdzie jak coś takiego wykonać.
Nooo to co kolega podesłał to aż slińa cieknie mnie chodzi o coś podobnego ale nie do konca w samochodzie. chce zakupić dupsko jakiegoś sedana np: BiEmDabLju czyt BMW 315 i z odciętego zrobić grilla na własny użytek działkowy
IMHO grunt to upewnić się by pod wpływem temperatury grill nie wydzielał czegoś czego nie chcieli byśmy zjadać w kaszance:P
A co do budowy można zrobić coś samemu... lub wpasować do bagażnika jakiś gotowy grill i potem go zabudować jak np tutaj:
Tak na szybko, grille zrobione z golfów mk2.
Ciekaw jestem jak takie coś dopuszcza się do ruchu.
Jako przyczepę SAM... musi miec oświetlenie oraz odpowiednie parametry i przejść badanie na stacji kontroli. A to czy to jest przyczepa czy ruchomy grill nie ma znaczenia.
Komentarz