Zamieszczone przez mrqtm
Wypożyczenie CB Radia w Warszawie
Zwiń
X
-
Wypożyczenie CB Radia w Warszawie
Hejka,
W przyszłą sobotę jadę na dwa tygodnie (w najgorszym wypadku na tydzień) na urlop. Szukam firmy gdzie mógłbym pożyczyć CB Radio na ten czas. A może ktoś ma pożyczyć kompletny zestaw na dwa pierwsze tygodnie sierpnia?
Będę zobowiązany i wdzięczny za jakiekolwiek namiary.
-
-
Re: Wypożyczenie CB Radia w Warszawie
Zamieszczone przez PlushowyHejka,
W przyszłą sobotę jadę na dwa tygodnie (w najgorszym wypadku na tydzień) na urlop. Szukam firmy gdzie mógłbym pożyczyć CB Radio na ten czas. A może ktoś ma pożyczyć kompletny zestaw na dwa pierwsze tygodnie sierpnia?
Będę zobowiązany i wdzięczny za jakiekolwiek namiary.
Komentarz
-
-
Jak chcesz nie na bogato ale rozsądnie oddam za 200 PLNów mojego Unidena 520 XL, sprawny i długo jeszcze będzie sprawny, mnie się znudził i mam ochotę pokombinować z innym radiem. Oferta ważna tylko dziś do 16:00 z odbiorem w okolicach pl. Zawiszy, potem jadę na weekend i biorę radio a w przyszłym tygodniu nie mam czasu organizować nowego.
Komentarz
-
-
Plushowy
Pewnie, że można jeźdźić bez CB. Ale z radiem łatwiej i bezpieczniej.
CB to nie tylko antymisiek. Kierowcy ostrzegają się o różnych utrudnieniach, np. o nieoświetlonym rowerzyście...
Radio i antenę kupisz na raty, a Policja mandatów na raty nie rozkłada.
...A za wynajem radia też pewnie musiałbyś zapłacić.
No chyba, że ktoś z w Twojej okolicy ma dwa zestawy.
Wiadomo, że jeśli nie masz kasy to niewiele wykombinujesz...
Ale warto temat przemyśleć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainJak chcesz nie na bogato ale rozsądnie oddam za 200 PLNów mojego Unidena 520 XL, sprawny i długo jeszcze będzie sprawny, mnie się znudził i mam ochotę pokombinować z innym radiem. Oferta ważna tylko dziś do 16:00 z odbiorem w okolicach pl. Zawiszy, potem jadę na weekend i biorę radio a w przyszłym tygodniu nie mam czasu organizować nowego.
Komentarz
-
Komentarz