Wypożyczenie CB Radia w Warszawie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • talar3k
    Classic
    • 2011
    • 4

Zamieszczone przez mrqtm
    tstark, kolego moja też była wyprodukowana 6 lutego, 13 w poznaniu. a 16 w Wejherowie. dziś rejestrowałem. A w którym salonie kupowałeś??
    w Wejherowie, hmm..., może moja sie nie zmieściła już na transport z Poznania i musiała poczekać na następny...
  • Plushowy
    Classic
    • 2010
    • 37

Hejka,
    W przyszłą sobotę jadę na dwa tygodnie (w najgorszym wypadku na tydzień) na urlop. Szukam firmy gdzie mógłbym pożyczyć CB Radio na ten czas. A może ktoś ma pożyczyć kompletny zestaw na dwa pierwsze tygodnie sierpnia?

Będę zobowiązany i wdzięczny za jakiekolwiek namiary.

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Re: Wypożyczenie CB Radia w Warszawie

Zamieszczone przez Plushowy
      Hejka,
      W przyszłą sobotę jadę na dwa tygodnie (w najgorszym wypadku na tydzień) na urlop. Szukam firmy gdzie mógłbym pożyczyć CB Radio na ten czas. A może ktoś ma pożyczyć kompletny zestaw na dwa pierwsze tygodnie sierpnia?

Będę zobowiązany i wdzięczny za jakiekolwiek namiary.
      odrazu kup sobie zestaw, bo nawet jakbys pozyczył.....to pewnie Ci sie spodoba :diabelski_usmiech
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Plushowy
        Classic
        • 2010
        • 37

odrazu kup sobie zestaw, bo nawet jakbys pozyczył.....to pewnie Ci sie spodoba :diabelski_usmiech
        Na razie nadmiarem finansów nie grzeszę

Komentarz

• piotrek_os
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8160
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Plushowy
          Na razie nadmiarem finansów nie grzeszę
          po stokroć się zwróci.....
          Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Plushowy
            Classic
            • 2010
            • 37

Może następnym razem...

Komentarz

• Voit
              Elegance
              • 2010
              • 816

Mówią, że pierwsze ostrzeżenie o suszarce lub śmietniku zwraca Ci koszty zakupu zestawu CB.
              I coś w tym jest.

Komentarz

• Plushowy
                Classic
                • 2010
                • 37

Wszystko to prawda i zgadzam się z Wami, ale tak jak wspomniałem za bardzo groszem nie śmierdzę w tej chwili, a kupowanie badziewia (byle było) mi się nie uśmiecha. Jak to ktoś powiedział: "ludzi biednych nie stać na tanie rzeczy".

Komentarz

• Ayu
                  RS
                  • 2009
                  • 4154

Jak chcesz nie na bogato ale rozsądnie oddam za 200 PLNów mojego Unidena 520 XL, sprawny i długo jeszcze będzie sprawny, mnie się znudził i mam ochotę pokombinować z innym radiem. Oferta ważna tylko dziś do 16:00 z odbiorem w okolicach pl. Zawiszy, potem jadę na weekend i biorę radio a w przyszłym tygodniu nie mam czasu organizować nowego.

Komentarz

• Voit
                    Elegance
                    • 2010
                    • 816

Plushowy
                    Pewnie, że można jeźdźić bez CB. Ale z radiem łatwiej i bezpieczniej.
                    CB to nie tylko antymisiek. Kierowcy ostrzegają się o różnych utrudnieniach, np. o nieoświetlonym rowerzyście...
                    Radio i antenę kupisz na raty, a Policja mandatów na raty nie rozkłada.
                    ...A za wynajem radia też pewnie musiałbyś zapłacić.
                    No chyba, że ktoś z w Twojej okolicy ma dwa zestawy.

Wiadomo, że jeśli nie masz kasy to niewiele wykombinujesz...
                    Ale warto temat przemyśleć.

Komentarz

• Plushowy
                      Classic
                      • 2010
                      • 37

Zamieszczone przez hotrain
                      Jak chcesz nie na bogato ale rozsądnie oddam za 200 PLNów mojego Unidena 520 XL, sprawny i długo jeszcze będzie sprawny, mnie się znudził i mam ochotę pokombinować z innym radiem. Oferta ważna tylko dziś do 16:00 z odbiorem w okolicach pl. Zawiszy, potem jadę na weekend i biorę radio a w przyszłym tygodniu nie mam czasu organizować nowego.
                      Dzięki, ale właśnie udało mi się pożyczyć sprzęt od znajomego. Na ten raz pojadę na pożyczonym (naprawdę muszę zacisnąć pasa w tym miesiącu), ale pomyślę nad zakupem. Jeśli będziesz miał jeszcze to radyjko w sierpniu i będziesz chciał je sprzedać to pewnie będę zainteresowany

Komentarz

Pracuję...