Pozdrówka dla leffa śmigającego swoją czarną dziś ok 715 Powstańców na wysokości pętli Nowe Bemowo.
[ Dodano: Pią 24 Lut, 12 17:01 ]
Pozdrówka dla srebrnej O2 htb WL z czerwoną lepką na klapie, widzianej dziś o 1615 w zatorku przed Międzyparkową (kier Praga). Łukasz?
a tym razem nie zauwazylem kolegi :szeroki_usmiech ale pozdrawiam
ja wczoraj śmigałem z 3-city na LDZ. przy samym wjeździe na A1 zauważyłem tablicę o w/w pomiarze, ale co ja mogę moją czarnulą :wink: na początku wyprzedziłem jakiegoś marudera w Porsche Cayenne, co bardzo mu się nie spodobało, bo odstawił mnie za chwilę z dość dużą prędkością i ciekawiło mnie czy dostanie "pozdrowienia" z ITD :twisted: jak widzę niestety, nadal będzie popylał tym swoim klocem ile fabryka daje...
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
jak tak dalej pójdzie...to kupie antyradar i będę jeździł 160 km/h po starej jedynce...hehe...żartuje.
To już lekka przesada, moim zdaniem wystarczą nieoznakowane auta i suszarki w nich na autostradzie. Gnoje już na wszystkim chcą zarabiać bez większego wysiłku.....
Ostatnio po przejechaniu autostrady Pani pobierająca opłaty poinformowała mnie, że odcinkowy pomiar prędkości jest, ale mandatów nie wystawiają, więc jak na razie jest bezpiecznie i można latać po dwie paczki :szeroki_usmiech no bo jak nie autostrada to gdzie testować nasze szkodniki
Komentarz