Nie pamiętam, właściciel warsztatu mówił.
Robiłem w "Skoda pogwarancyjnie" na Biskupińskiej 23 w Krakowie oni ogarniali temat gdzie i komu dadza zregenerowac.
Kiedys ktorys z forumowych kolegow wstawil link do swietnego artykulu, a wlasciwie "poradnika" o O1, zgralem go na dysk, ale przepadl i teraz na forum tez nie moge znalezc. Moze ktos pamieta, a moze kolego czytasz to.
Nie pamietam z jakiej gazety, ale byl baaardzo obszerny chyba w PdFie i zawieral mnostwo informacji technicznych od wersji silnikowych, wystepujacych usterek po rodzaje zarowek oswietlenia zewnetrznego oraz wnetrza.
Poleci "pomogl" jak nic :diabelski_usmiech
dzieki koledzy ale to nie to, nie chodzi o zadne kasiazki typu "sam naprawiam" itd. bo mam to, chodzi mi o tamten konkretny artykul ktory to byl zajebiscie rzeczowy (i dlugi jak na artykul). szukalem, szukalem i jeszcze nie znalazlem, moze byl podpiety w ktoryms temacie. fuck
Golas27, wiem o co Ci chodzi. Mój kolega miał dla mnie tą książeczkę. Jak go dorwę na gg to się podpytam. Były tam informacje o słabych punktach O1, o najczęściej psujących rzeczach, itp.
nosz kur... to jest to :!:
Dragster to Ty to kiedys wstawiales?! bo trafiles bezblednie.
Mihau rowniez dzieki wielkie bo bdyby nie kolega to od Ciebie moze bym dostal to czego szukalem dzieki Wam bardzo...
...kuuuurrrwa w Off Topicu nie mozna dac "Pomogl" niech to szlag nie zauwazylem wczesniej ?! Moge zrobic to inaczej? Jak nie to przy najblizszej okazji wcisne, sorki
Ktoś inny wrzucił to na forum i wtedy też czytałem ten artykuł, teraz wrzuciłem linka, przez co wydaje mi się najszybciej można go ściągnąć. Fajnie że się udało znaleźć i satysfakcja jest tu najważniejsza
Komentarz