MiroTDI, zawsze warto zajrzeć: http://www.gddkia.gov.pl/21/mapa-warunkow-drogowych , co jak co ale gdzie bałaganią to dobrze wiedzą. Zawsze to powtarzam jak ktoś pyta o aktualne utrudnienia ale prawdą jest, bynajmniej w moim przypadku, że się sprawdzało niemal w 100%.
siódemką od Miechowa do Grójca jechałem niedawno i powiem tak, jestem w szoku, droga naprawdę jest dobra, to był czwartek w godzinach około południowych i jechało się nieźle, zresztą duża część tej drogi jest bardzo dobrze zrobiona. Polecam. W nocy będzie, a przynajmniej powinno być tylko lepiej. :lol:
a ja jadę ponoć w niedziele w nocy, 1-ka, 8-ka i 7-ką na Gdańsk do Nidzicy i dalej na Szczytno
I się tak zastanawiam czy omijać stolice czy nie :|
Ostatnio omijałem, ale jakoś źle skręciłem i po dziurach trochę jechałem na Błonie(chyba Siestrzeń to był)
Do domu prze stolice wracałem i spoko było tylko wypadek był i trochę w plecy było :P
abstinent, jak będziesz w nocy, to to miasto jest puste, spokojnie przejedziesz.
Acha, jakbyś był w Szczytnie i chciał myć auto na ręcznej myjni obok Biedronki to patrz im na ręce bo nie wycierają dokładnie
hotrain, ja i myjnia jakakolwiek :haha: (dzisiaj wypucowałem)
Szczytno znam dobrze :P
Jadę, śpię w dzień trochę, zabieram ekipę i na noc wracam
Miasto puste, ale nie znam, a mandatu nie chce płacić :diabelski_usmiech
CB mam, ale....
Komentarz