wykładzina tapicerska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stevenpp
    Ambiente
    • 2009
    • 153

wykładzina tapicerska

Zamieszczone przez Big
    Wystarczyło zachować się tak jak Skoda i wpisac do umowy punkt mówiący o zachowaniu marki FSM wraz z modelem Beskid
    Zawsze mnie troche dziwi przyrownywanie polskiej motoryzacji do czeskiej. Czesi mieli wlasny model favorit (a wczesniej inne), ktory sprzedawali na zachodzie. Mieli nowoczesna fabryke z niezla wydajnoscia i opinie narodu o wysokiej kulturze technicznej (takie male Niemcy).

Dosc zreszta powiedziec, ze czeskie PKB per capita w 1990 roku to bylo 3700$ a polskie okolo 1500.
    Tu naprawde nie bylo sie z kim porownywac - Czesi mieli o wiele lepsza pozycje w negocjacjach z koncernami. My musielismy brac tego kto sie trafil.

Innymi slowy wpisac moglismy do umowy rozne rzeczy, ale wtedy nikt by jej nie podpisal
  • Maru 123
    RS
    • 2008
    • 4660

wykładzina tapicerska

gdzie mogę kupić wykładzinę tapicerską taką jaką używa się np. w tapicerkach samochodowych -chodzi mi o dywan w całej przestrzeni pasażerskiej lub w bagażniku?

robię w toyocie małą zabudowę bagażnika- podwójną podłogę i chcę czymś obić, okleic płyty ze sklejki :roll:

jak to się fachowo nazywa?
    1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• mirro
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 248

Maru 123,

Mamy {count} [[wzór, wzory, wzorów]] wykładzin dywanowych ✅ do Twojego mieszkania lub biura. Zamów przez internet z dostawą lub odbierz w sklepie stacjonarnym z 0zł.

wykładzina autosoft

Komentarz

• Maru 123
        RS
        • 2008
        • 4660

mirro, dziękuję o takie coś mi chodziło
        1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

Pracuję...