Trasa Kraków - Hradec Kralove

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jare44
    Classic
    • 2011
    • 19

kowal 2002, w domu też na spokojnie pooglądałem kilka crashtestów z różnych samochodów, m.in. z Octavi I i faktycznie poduszka pasażera się otwiera tak na oko na jakąś 1/3 powierzchni między deską a oparciem... a w pracy próbowali mi wmówić, że poduszka sięga samej głowy i stąd te ich sprzeciwy.
    Będę miał czas, przetestuje, wrzucę fotelik na przód i zobaczę jak młody będzie jeździł.
  • Karql
    L&K
    • 2010
    • 1124

Cześć

Jutro wieczorem w nocy uderzam na Czechy. Moglibyście mi podpowiedzieć jak tę trasę zrobić?

Pewnie pojadę tak jak jechałem rok temu i pokazuje na Google Czyli A4 i odbijam na Nysę.
    Znacie jakiś lepszy patent?

Orientujecie się jak teraz wygląda sytuacja z bramkami (w który miejscu są), bo jak się da to chciałbym je ominąć i nie płacić bezsensownej opłaty. Jak się da to możecie mi je zaznaczyć na mapie

Z góry dzięki za odpowiedzi
    Było: 117,5KM / 238,9 Nm
    Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• kytutr
      Rider
      • 2011
      • 327

Dzięki łaskawości Stalexportu ;-) jest dostępna taka mapka: http://www.autostrada-a4.com.pl/planer/
      korespondent zagraniczny Kytutr / Bydlątko w kolorze Red Corrida

Komentarz

• bws34
        Rider
        • 2011
        • 543

Kolego jeżeli nie chcesz płacić za autostradę to ja polecam jechać z Krakowa (Kryspinów,Liszki,Alwernia,Oświęcim,Brzeszcze,Biel sko Biała) do Cieszyna (Z Bielska do Cieszyna S1) a tam już dalej na Czechy .Fajna trasa i jadąc w nocy na pewno czas będzie zbliżony do tego na autostradzie. (Ja jadąc o 6 rano robiłem trasę do Cieszyna w 1.5h.)
        A jeżeli się upierasz do jazdy po autostradzie to tutaj Ci wrzucam drogę (warto druknąć trasę) [KLIK
        "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• Karql
          L&K
          • 2010
          • 1124

Dzięki Wielkie

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

Karql, jak pojedziesz tą trasą co podpowiedział bws34, to zapraszam na kawkę, będziesz miał nie daleko :wink:
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Karql
              L&K
              • 2010
              • 1124

Zamieszczone przez piramida
              będziesz miał nie daleko :wink:
              Do Ciebie to w każdej chwili mam niedaleko :diabelski_usmiech

-> MOJA SKODA <-

Komentarz