No i następny z tym olejem: 1 l na 10k km to dużo, czy mało ? Czy wszystkie turbobenzyny biorą olej ? Trochę nie miła ta perspektywa :cry:
jade nad morze - jak z noclegami?
Zwiń
X
-
jade nad morze - jak z noclegami?
dzis zapadła szybka decyzja wyjazdu nad morze z rodzinką
wyjazd w sobote...
tylko brak noclegu... ciezko teraz z noclegami na miejscu???(na tydzien)
miejscowosc jeszcze nie ustalonamoze byc sopot a nie koniecznie
mile widziane/słyszane namiary na polecane noclegi to bym sobie jutro podzwoniłOctavia FWD 370KM/460Nm + NX
ET 14,607 - Bemowo 2011
ET 13,482 - Ryki 2012
ET 13,014 - Ełk 2013
ET 12,939 - Ryki 2015
0-200km/h - 13,2s
2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili
-
-
arturo_freestyl, na tydzień to jedz do cro :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bonzo01Chłapowo, ośrodek "Pod Jesionem". Polecam. Sam tam byłem w ubiegłym tygodniu.
zejście z klifu, na plazy nie piasek tylko żwir, w morzu pełno kamieni, wąsko.
Miejsca są, pełno wywieszek ale porąbało ludzi z cenami.
trzeba być bogatym żeby nad bałtyk na wczasy jeździć
Komentarz
-
-
wpadaj do krynicy morskiej. plazy sporo i miejsca tez. ja w ciemno przyjechalem i szybko kwaterke znalazlem. a i bys mogl odebrac wiesz co jak bys chcial. tylko inny myk by trzeba bylo zrobic. jak cos to pisz smsOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Witam serdecznie.
Ja właśnie dopiero ochłonąłem po długoweekendowym wyjeździe. Krynica Morska. Do miasteczka nic nie mam, jednak trafiłem na właściciela - oszusta, który o mały włos nie naciągnął mnie na koszty.
Kwaterka zamówiona - Willa Refa. Gościu przez telefon obiecywał mi 2 pokoje 2 osobowe. Wpłaciłem mu zaliczkę. W tygodniu potwierdzałem to kilkukrotnie telefonicznie. Mimo wszystko okazało się, że nie ma dla nas pokoju. Zaliczkę zwrócił i życzył powodzenia w szukaniu pokoju.
Kto był, ten wie jak wyglądało poszukiwanie wolnej kwatery w sobotę o godzinie 16 w Krynicy Morskiej. Historię opisałem bardzo delikatnie, oszczędzając szczegółów. Unikajcie tej willi. Gościu jest zarąbiście niesłowny.
Komentarz
-
-
Ja dziś, dopiero co własnie wróciłem z Ustki(tej zachodniej, bardziej spokojnej stronie - moim zdaniem) Nocleg powinienes znaleść bez trudu, nawet na miejscu, mam znajomych w Kużnicy(połwysep helski) gdzie tez podobno nie ma problemu z noclegami. Ogólnie rzecz biorąc z noclegiem nie powinno być problemu bo szczyt sezonu za nami a i pogoda nie dopisuje, chociaz teraz podobno ma byc troche tej ładnej pogody.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Nad polskie morze jeździ się w marcu/kwietniu i potem wrześniu/październiku.
Zaprawdę nie mogę pojąć jak można wydawać tyle kasy (ceny większe niż w cro) za polskie morze .....
Ja bardzo lubię bałtyk i dlatego czekam do końca września.
Swoją drogą ma ktoś namiar na jakieś fajne kwatery w Kołobrzegu (planuję wyjazd ok. 20.09). Potrzebuję dwóch pokoi, kuchni w przyzwoitym standardzie.
W marcu w Ustce znalazłem super kwaterę za 130 pln za dobę:
I tyle właśnie jest wart Bałtyk .....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trytonZamieszczone przez loyd, kuchni w przyzwoitym standardzie.A swoją drogą to w lipcu i sierpniu za porządną kwaterę to się płaci 60 żł za osobę a nie 130 w marcu
Ja potrzebuję 2 pokoi + kuchni (dla rodziny z dzieckiem), żeby wyjazd był w miarę sensowny.
Znajdz mi proszę taką miejscówkę w nad Bałtykiem w dobrym standardzie blisko morza za 180 pln za dobę a będziesz moim idolem.
Komentarz
-
-
Znajdz mi proszę taką miejscówkę w nad Bałtykiem w dobrym standardzie blisko morza za 180 pln za dobę a będziesz moim idolem.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
paweł2, chodziło mi oczywiście o ceny w sezonie.
We wrześniu (pod koniec) za tą kasę można wyrwać już coś sensownego. I dlatego właśnie jeżdzę nad Bałtyk w marcu/kwietniu i potem jeszcze pod koniec września. Na Bałtyk w sezonie jeszcze długo nie będzie mnie stać :wink:
Co do miejscówki to będzie Kołobrzeg - ma bardzo fajną promenadę nad samym morzem po ktorej można śmigać z wózkiem i popijać browary :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1Jestem w Sobieszewie, spokój i brak tłoku, tylko odpoczywać i piwko pićnocleg pewnie sie znajdzie
polecam tramwaj wodny do GdańskaO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz