Pytałem wiele osób i nikt nie jest mi w stanie udzielić odpowiedzi.
Może ktoś się spotkał z podobnym problemem.
A mianowicie chodzi o to, czy jest jakakolwiek możliwość wykupienia od gminy miejsca parkingowego pod blokiem na drodze od podwórka z zatoczką. Nie chodzi w tej chwili o koszty takiego przedsięwzięcia a jedynie o możliwość.
Możesz wykupić miejsce pod blokiem,o takie coś musisz zapytać w spółdzielni mieszkaniowej lub u przewodniczącego wspólnoty oni powiedzą Ci dokładnie co i jak.Później malujesz żółtą kopertę na drodze i jest
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Możesz wykupić miejsce pod blokiem,o takie coś musisz zapytać w spółdzielni mieszkaniowej lub u przewodniczącego wspólnoty oni powiedzą Ci dokładnie co i jak.Później malujesz żółtą kopertę na drodze i jest
Administrator wspólnoty mówi ciągle że takie coś jest nie do załatwienia, dlatego staram się na własną rękę dowiedzieć jak sprawa się przedstawia.
Komentarz