ja fajnie trafiłem, pod koniec były pokazy
akrobacje - polskie iskry
2 x SU22
jakiś czeski myśliwiec
walka powietrzna 2x F16 na 2x MIG29
Sikorsky Black Hawk
bardzo fajna grupa akrobacyjna z Francji
no i Włosi.
byłem w sumie pierwszy raz, ale wrażenie robi toto zajebiste, szczególnie jak włączą dopalacze
zazdroszcze wam ja ostatnio bedac na slowacji przejezdzalem kolo jakiejs bazy lotniczej i wlasnie w powietrzu smigal hm....mig 29 ( pewien nie jestem) wow piekne widoki wszyscy stawali i ogladali pokaz...a na prawdziwym air show :cry: nigdy ni ebylem
Też byłem 2 lata temu w Radomiu. Niestety pierwszego dnia lało niemiłosiernie i wszyscy skryli się pod wielkim namiotem, który był tam rozstawiony, no a drugiego wypadek..
pierwszy raz byłem (w niedziele)na takiej imprezie w Radomiu, dosyć luźno było, wszystko ok zorganizowane, wszystko na żywo dużo lepiej się prezentuje niż w tv.
bilet normalny\; 40zł, ulgowy 30zł,
miejscowi trochę na parkingach zarobili :wink: 10zł od auta,
Udana impreza
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
ja, niestety, nie mogłem być w tym roku. na wszystkich poprzednich AS, odbywających się w PL byłem, zaczynając od Poznania'91 przez Świdnik, Dęblin i Radom. wrażenia niesamowite i zawsze jest co pooglądać. mam też fotki z ostatnich chwil lotu SU 2 lata temu, ale zachowam resztki szacunku i nie upublicznię ich. co by nie mówić, to piloci trochę przegięli, ale cóż... cześć ich pamięci, odeszli śmiercią lotnika...
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Wy będziecie się fajnie bawić na air show a co niektórzy będą musieli ciężko pracować abyście mogli podziwiać samoloty :P Ogólnie przygotowania już pełną parą idą pakowanie sprzętu i w poniedziałek przebazowanie do Mińska Maz. ska będziemy latać na pokazy. Szkoda że nie będę ze swoim samolotem na wystawie statycznej w Radomiu bo byśmy się spotkali.
Komentarz