Witam moj dobry znajomy jest na etapie poszukiwan auta a ze budzet ma nie maly wiec i auta sa interesujace ,kryteria sa takie
po 1-sze benzyna
po 2-gie manual
po 3-cie szybki i mocny :diabelski_usmiech
Wybiera z GolfR,SciroccoR,Leon CupraR,MeganeRS,OctaRS ,
Moze cos jeszcze doradzicie podpowiecie?Auto ma dawac frajde z jazdy wielkosc spalanie sa na drugim planie.
paweł2, golf R + wydech + program.
Chyba, że w dojczlandii poszukasz Audi RS3, bo na PL wszystkie egzemplarze sprzedane, BMW 135i/335xi (też proponuje wycieczkę do DE, bo w PL są same po rolkach z brakiem skali na czujniku lakieru). Po programie jedziesz równo z M5.
A tak w ogóle fura ma być nowa czy używka (max rok)?
Lashlo, ja wiem ale serwis jest serwis a tu według normy co 10 kkm wymienia sie olej komplet hamulców i kilka jeszcze rzeczy ale fakt jazda tym to cos niesamowitego jak to ująłeś KOSMOS po krakowie jeździ już chyba 8 szt jeśli mnie pamięć nie myli a sprzedają sie na pniu podobno :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Za taka kase zeby kupic octavie to delikatnie mowiac nieporozumienie,skoro Audi A5 Coupe 2.0 TFSI 211 KM kosztuje 157tys zl a w wersji Quattro 172tys zl(ceny bez rabatow).p.s.I gdzie tu pasuje octavia?
Ja pierdzielę... 200.000zł wydać na samochód... Bosze - ile to trzeba zarabiać zeby móc sobie pozwolić na taką megastratę kasy...? Sorry za OT... Zazdroszczę poprostu :?
Nawiązując do tematu: BMW 135i/335i?
jak chcesz szybko to Golf R20 DSG + program + wydech = 340 KM i 440 Nm i w zasadzie młucisz seryjne M3, M5, S4, STI i EVO X. Wiem bo jeździłem i z niejednym takim przeciwnikiem stawaliśmy na ćwiartkach.
A jeżeli nie zależy Ci aż tak na super hiper przyspieszeniu to może Passat CC 3.6 i do tego jakiś wydech :]
Na pewno odpuść sobie jakieś ośki typu megane rs lub leon cupra bo przy tej mocy przód napęd po prostu do niczego się nie nadaje.
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Komentarz