Panowie obstawiacie moze meczyki u buka,mi sie zdarza :diabelski_usmiech ,nawet wczoraj wygralem 450zl :lol: wylozylem 100 wiec jest ok moze razem by nam poszlo lepiej zapraszam dawajcie swoje typy na dzis o ile ktos gra.
W sob/nd/pn ladnie weszla mi pilka MU,MC,Real ,Barca,PSV,Legia no i sporo tenisa.
Typujcie.
Tasmociag za duzo pewniakow na system :wink: ,zreszta zobaczymy co z tego wyjdzie sporo tego bo w tenisie na tym szczeblu to same groszowki wiec musi troche tego byc.
bardzo mozliwe 11-13 obecnie,analizowalem troche na jutro i mam kupon.v.viliams-lisicki 2 set,medina-robson 1,petrowa-hercog 2 set,del potro -12.5 - volandri 2.ze 100 bedzie ok 500zl.
gdzie obstawiacie??
expekt, sts , fortuna czy inne :?:
szkoda ze teraz maja przerwe w ligach ...
mnie wciagnelo jak postawilem pierwszy raz na sts pare lat temu na LM i za 5 wygralem 100
pewne to są w życiu śmierć i podatki :szeroki_usmiech
wracając do tematu...też stawiam od czasu do czasu ale tylko piłkę nożną, głównie LM, i ligi: ang, hisz, niem, włoska...polską odpuszczam...za dużo "sprzedwaczyków"
no i zaczynam dopiero od 5/6 kolejki jak się już drużyny "wkręcą"
Też czasami obstawiam ale głównie ligę mistrzów, choć mi się troszkę odechciało bo w tamtej edycji to nic nie wygrałem a tyle było "pewniaków". A i obstawiam za śmieszne sumy, także moje straty są znikome. Czasami jeszcze liga angielska i hiszpańska no i okazjonalne MŚ, ME.
Chętnie będę się przyglądał waszym typom może coś sobie obstawie.
Obstawiam w STS.
Komentarz