..piardniecie w oponke.... :P
akcja *ECO-Driving* znak rozpocznawczy
Zwiń
X
-
akcja *ECO-Driving* znak rozpocznawczy
Kierowany ulicznymi spostrzeżeniami pragnę zaprosić Was do udziału w akcji *ECO-Driving* każdy, kto stara się stosować do zasad, jakimi rządzi się ów styl jazdy, może dać temu wyraz przywieszając choinkę zapachową (może być zużyta) obok rury wydechowej swojego auta
Oto przykład:Załączone pliki
-
-
macherstudio, a jaki cel ma mieć ta akcja?
Zamieszczone przez macherstudioECO-Drivingprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
macherstudio, ja osobiście jestem przeciwny tego typu wynalazkom
gdyby ludzie jeździli zgodnie z przepisami i jeszcze do tego z wyobraźnią mozna by uniknąć wielu niebezpiecznych sytuacji a także korków które przekładają się na zuzycie paliwa
tym niemniej życzę powodzeniaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczujeżdżąc ECOprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdygdyby ludzie jeździli zgodnie z przepisami i jeszcze do tego z wyobraźnią mozna by uniknąć wielu niebezpiecznych sytuacji a także korków które przekładają się na zuzycie paliwa
tym niemniej życzę powodzenia
a nawet bardzo dobrze :diabelski_usmiech
ja tam za eco średnio jestem, lepiej żeby ludzie myśleli jak i gdzie jadą
a nie później jedzie 300m do świateł 20km/h bo on ma czerwone jaśnie hrabia
i h@j że na lewoskręcie jest zielone...
i sporo aut mogło by sobie spokojnie przejechać
do tego trudno jest ruszyć razem w kupie, co by sporo samochodów przejechało
tylko innych mieć w dupie jest najłatwiej :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyJeden but w podłogę w przypadku diesla i z tej zielonej choinki zostało by osmolone czarne coś. :szeroki_usmiech
hehehehe, dokładnie
P.S. Mi się udaje ostatnio schodzić w mieście do komputerowego 7-8l//100km. Nieźle, ale w korkach 100% i klimą jest już między 10,a 11.
Niemniej jednak jeżdżąc dynamicznie, ale z zasadami eco-drivingu robię w mieście minimum 340, do max 380 km/ 40 litrach gazu.
Podstawa to szybka i efektywna zmiana biegów, w odpowiednim momencie. Oszczędzamy i hamulce i paliwoByła Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Zamieszczone przez UdeskyJeden but w podłogę w przypadku diesla i z tej zielonej choinki zostało by osmolone czarne coś. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Udesky napisał/a:
Jeden but w podłogę w przypadku diesla i z tej zielonej choinki zostało by osmolone czarne coś.
Chodzi o to aby cały czas była zielona, stanie się czarna wypadasz z gry
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
e tam, ja tam lubie jak nic w lusterku nie widzę :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz