Zamieszczone przez bezduszny
Tego, ze trzeba oszukać wczesniej/szybciej/lepiej, zeby samemu nie byc oszukanym?
Zreszta to nie moja sprawa - tylko zachowaj to dla siebie, bo jak czytam takie wypowiedzi jak to trzeba sobie "w zyciu radzic", to mnie smiech bierze.
A smiech mnie bierze, bo w ten sposob radzi sobie w zyciu prostactwo. Prostawctwo niezaleznie czy jest wyksztalcone czy nie, bogate czy biedne - prostak jest prostak, bo taki sie urodzil.
Oczywiscie nie twierdze tym samy, ze Ty jestes prostak, bo wierze, ze nigdy nie zachowales sie w ten sposob, ale przemysl prosze zanim bedziesz takie zachowania promowal, bo to jest dziwkarstwo.
A jak to sie mowi - raz dziwka, zawsze dziwka.
Proponuje przemyslec z taka swiadomoscia, ze kiedys Ty mozesz na kogos wppasc i co by bylo gdzybys trafil na taką dziwke? Jakbys sie czul? Zrozumialbys go?

oraz wszystkim którzy sprawiają że po przyjściu do domu pierwsze co to sprawdzam nowe posty
.No ale taka prawda bardzo dużo się dowiedziałem i bardzo mi forum pomogło w niektórych a właściwie we wszystkich sprawach niekoniecznie dotyczących octavii.Fakt że ostatnio mało przebywam , ale to ze względu na zmianę dach na domie zwiększoną ilością pracy no i :kufel :yay: od czasu trzeba knajpke odwiedzić.Pozdrawiam wszystkich równie serdecznie i myslę że w końcu dojadę na jakiegoś spota :roll:

ops: :lol:
Komentarz