a to wygrał ktoś, czy znów kumulacja?
lotto
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
-
-
ja poznałem osobiście gościa, który trafił "6". Jest z rodziny, która kasy ma jak lodu, więc nie zrobiło to na Nim wrażenia. Szczerze powiedziawszy tacy ludzie są snobistycznie ustosunkowani do świata i wolę trafić kilka "3" (a już 3x trafiłem w ciągu 5 lat) i być normalnym człowiekiemSpoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
-
Daleko mi twórców teorii spiskowych, ale panowie litości. Jako administrator baz danych to wiem jedno... w 30 minut to można taką kombinację 6 liczb, których to nikt nie obstawi, wygenerować ze sto razy
A dla tych co to nadal mają złudzenia uczciwości w lotto polecam filmik (maszynka sie pomyliła i wylosowała 21 zamiast 20 liczb, a prowadząca nie wiedzieć czemu czytając z kartki pominęła 15, która to znajdowała się środku całej zabawy... )
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
PS.
i na koniec dodam, żeby nie było że wszystko jest beee.
Żona jednego na chybił trafił wysłała, bo przecież trzeba mieć marzenia
Niestety był "chybił", wiec w poniedziałek trzeba iść do pracy
Komentarz
-
-
Mnie wogóle rozbraja puszczanie metoda chybił trafił.
Ludzie sa już tak leniwi, że nie chce im się kreślić po kartkach, tylko przychodzą do kolektury, płacą parę groszy i wierzą że maszyna sama im wygeneruje magiczne liczby :roll:
Oczywiste że przy metodzie "chybił-trafił" maszyna zawsze genruje różną kombinację różnych liczb na każdy kupon, ale tych którzy grają tym systemem, tak obchodzi, jakie wogóle liczby im ta maszyna wylosowała, że dziwie się po co wogóle wydają te pieniądze na tego lotka. Obserwuje to zwłaszcza na stacjach benzyowych zaopatrzonych w terminale lotto - zawsze podobna scena: Stoje w kolejce, a przede mną "przysłowiowy-polski-pan-Henio", który zatankował za 20zł i kupił Harnasia w puszce, mówi "aaa...da mi pani jeszcze zakład na chybił trafił", po czym dostaje wydrukowany kupon, chowa go w kieszeń i wychodzi, nawet nie patrzy w ten kupon, choćby miały być tam liczby 1-2-3-4-5-6. Takie ślepe, proste granie..bez żadnego systemu, bez żadnego pomyślunku....ot złuda Pana Henia że jutro może będzie się milionerem - "wysłałem zakład, może wygram, a numery???....jakieś tam maszyna wybrała, nawet nie wiem jakie, mam kupon w kurtce,w przedpokoju/tylniej kieszeni spodni w kiblu, nie chce mi się teraz iść i zaglądać - jak będe sprawdzał liczby z losowania to zerknę".
Gram sporadycznie, bo jestem sceptykiem jeśli chodzi o Lotto, ale jeśli już gram to zawsze skreślam sam, nawet tak dla głupiego smaczku że sobie sam wybiorę te cyferkiArtur
Komentarz
-
-
Dobra Panowie i Panie - we wtorek kolejna edycja "może trafię 6-tkę...?" :-) Ciekawe, czy kumulacja sięgnie 50.000.000 PLN,- ?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
r2r - może wyda ci się to dziwne ale każda kombinacja ma TAKIE SAME szanse na bycia wylosowaną. Nawet 1,2,3,4,5,6 :diabelski_usmiechOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerr2r - może wyda ci się to dziwne ale każda kombinacja ma TAKIE SAME szanse na bycia wylosowaną. Nawet 1,2,3,4,5,6 :diabelski_usmiech
Nawet jeśli zdarzyłby sie taki przypadek i miał znamiona czystego przypadku, to żaden brukowiec nie przeszedłby obok tematu obojętnie, co pewnie w samych ludziach wzbudziłoby podejrzliwość :diabelski_usmiechArtur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PuchaczHehe, odnosnie teorii spiskowych... Czy ktos zna osobiście kogos kto trafił 6-tkę??? ;-)
Grałem ponad rok czasu najprostszym w świecie systemem który nie licząc głównej wygranej zwrócił się z nawiązką.
[ Dodano: Pon 26 Wrz, 11 06:59 ]
Zamieszczone przez JanuszSzZamieszczone przez 4x4BKFjeśli już wygra np. 1mln to po odjęciu podatku zostaje mu 910 tysięcy.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFJa trafiłem, ale nie szóstkę w dużego tylko w Multi Lotto na stawce x10 w 2003r
Grałem ponad rok czasu najprostszym w świecie systemem który nie licząc głównej wygranej zwrócił się z nawiązką.
to oswiecie moja Matke, ktora niestety gra ciagle w tym lotto w rozne jakies losowania i w sumie tylko traci... wiec moze bym jej dal jakas podpowiedz...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rMnie wogóle rozbraja puszczanie metoda chybił trafił.
...
Stoje w kolejce, a przede mną "przysłowiowy-polski-pan-Henio", który zatankował za 20zł i kupił Harnasia w puszce, mówi "aaa...da mi pani jeszcze zakład na chybił trafił"
a odnośnie 1,2,3,4,5,6 i FAKT-u - była kilka lat temu sprawa precedensowa w hiszpańskim albo jakimś południowoamerykańskim totku - otóż padło 6 ostatnich liczb (czyli powiedzmy 44,45,46,47,48,49) - i uwaga kilkaset wygranych najwyższego stopniaNie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Też uważam, że to oszustwo. Pamiętam pewną kumulację, gdzie chyba przez 3 losowania nikt nie wygrał i przy czwartym losowaniu maszyna się zacięła po czym powtórzyli losowanie i nagle jak przez 3 losowania nikt to w tym 6 osób trafiło. Oczywiście zgodzę się z argumentem, że prawdopodobnie więcej osób przystąpiło do gry bo z kumulacji niezłe pieniądze do wyciągnięcia były, ale daje do myślenia 3 razy nikt, a przy awarii maszyny nagle 6 osób. Do tego ciekawy artykuł w którejś gazecie czytałem , jak to skarbówka sprzedała dane pewnego zwycięzcy. Po czym faceta odwiedzili panowie bez karku z grzecznym „podziel się”. Facet bał się o rodzinę i się podzielił. Ile w tym artykule prawdy było to nie wiem, ale nie zmienia to faktu, że podatek musisz odprowadzić i do końca anonimowy nie jesteś.
Komentarz
-
-
dwaoka, do zimy byłbyś najszczęśliwszym gościem na świecie. Potem było by pewnie tak: http://www.mojageneracja.pl/2653420/...7b4ae70d5d24/0 :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokakaruzel, ja bym uregulował podatek
Nie ma mozliwości pobrania wygranej wyższego stopnia bez okazania się dokumentem tożsamości i wypełnienia odpowiedniego formularza PIT i potrącenia 10% wygranej.
Oczywista pracowników TS obowiązuje tajemnica zawodowa.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFpewna kancelaria adwokacka skupuje wygrane losy dając ok. 15-20% więcej niz wynosi wygrana.
Kupuja los dla swoich klientów którzy chca w ten sposób zalegalizować "parę groszy".
I znajdują jeleni - ktos kto trafił 500 tysi zawsze bedzie chcieć 600 tysiOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFNawet nie musiałbyś tego robić. Robi to oddział TS w którym odbierasz nagrodę.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroZamieszczone przez 4x4BKFNawet nie musiałbyś tego robić. Robi to oddział TS w którym odbierasz nagrodę.Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
Komentarz