lotto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

a to wygrał ktoś, czy znów kumulacja?
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Szkodnicki
      L&K
      • 2011
      • 1084

ja poznałem osobiście gościa, który trafił "6". Jest z rodziny, która kasy ma jak lodu, więc nie zrobiło to na Nim wrażenia. Szczerze powiedziawszy tacy ludzie są snobistycznie ustosunkowani do świata i wolę trafić kilka "3" (a już 3x trafiłem w ciągu 5 lat) i być normalnym człowiekiem
      Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
      ----
      Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce

Komentarz

• uniks
        Classic
        • 2011
        • 39

Daleko mi twórców teorii spiskowych, ale panowie litości. Jako administrator baz danych to wiem jedno... w 30 minut to można taką kombinację 6 liczb, których to nikt nie obstawi, wygenerować ze sto razy
        A dla tych co to nadal mają złudzenia uczciwości w lotto polecam filmik (maszynka sie pomyliła i wylosowała 21 zamiast 20 liczb, a prowadząca nie wiedzieć czemu czytając z kartki pominęła 15, która to znajdowała się środku całej zabawy... )

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

PS.
        i na koniec dodam, żeby nie było że wszystko jest beee.
        Żona jednego na chybił trafił wysłała, bo przecież trzeba mieć marzenia
        Niestety był "chybił", wiec w poniedziałek trzeba iść do pracy
        Skoda Octavia II Elegance 1.6FSI (BLF)
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47274

Komentarz

• r2r
          RS
          • 2008
          • 4721
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Mnie wogóle rozbraja puszczanie metoda chybił trafił.

Ludzie sa już tak leniwi, że nie chce im się kreślić po kartkach, tylko przychodzą do kolektury, płacą parę groszy i wierzą że maszyna sama im wygeneruje magiczne liczby :roll:

Oczywiste że przy metodzie "chybił-trafił" maszyna zawsze genruje różną kombinację różnych liczb na każdy kupon, ale tych którzy grają tym systemem, tak obchodzi, jakie wogóle liczby im ta maszyna wylosowała, że dziwie się po co wogóle wydają te pieniądze na tego lotka. Obserwuje to zwłaszcza na stacjach benzyowych zaopatrzonych w terminale lotto - zawsze podobna scena: Stoje w kolejce, a przede mną "przysłowiowy-polski-pan-Henio", który zatankował za 20zł i kupił Harnasia w puszce, mówi "aaa...da mi pani jeszcze zakład na chybił trafił", po czym dostaje wydrukowany kupon, chowa go w kieszeń i wychodzi, nawet nie patrzy w ten kupon, choćby miały być tam liczby 1-2-3-4-5-6. Takie ślepe, proste granie..bez żadnego systemu, bez żadnego pomyślunku....ot złuda Pana Henia że jutro może będzie się milionerem - "wysłałem zakład, może wygram, a numery???....jakieś tam maszyna wybrała, nawet nie wiem jakie, mam kupon w kurtce,w przedpokoju/tylniej kieszeni spodni w kiblu, nie chce mi się teraz iść i zaglądać - jak będe sprawdzał liczby z losowania to zerknę".

Gram sporadycznie, bo jestem sceptykiem jeśli chodzi o Lotto, ale jeśli już gram to zawsze skreślam sam, nawet tak dla głupiego smaczku że sobie sam wybiorę te cyferki
          Artur

Komentarz

• dwaoka
            Elegance
            • 2010
            • 927

r2r, nie pamiętam dokładnie liczb, ale widziałem kiedyś statystykę, że więcej osób wygrywa na chybił trafił, niż tych ze stałymi numerami...
            bkc+dsg

Komentarz

• Eidos71
              RS
              • 2011
              • 2050
              • Octavia II (1Z3)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Dobra Panowie i Panie - we wtorek kolejna edycja "może trafię 6-tkę...?" :-) Ciekawe, czy kumulacja sięgnie 50.000.000 PLN,- ?
              Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
              MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• dwaoka
                Elegance
                • 2010
                • 927

fajny film związany z tematem wygranych - "The Island" z Scarlett Johansson, Ewanem McGregorem... :twisted:
                bkc+dsg

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Na chybil trafil wygralo duzo osob wlasnie w takich kumulacjach :lol:

No nikt nikogo nie zna, bo co ktos sie przyzna ze przygarnal 30baniek, jak na koncie do tej pory mial 50tys Ci co sie przyznali, po 2-5 latach najczesciej zostawali alkoholikami, bezrobotnymi, bezdomnymi itd :idea:
                  Spritmonitor.de

Komentarz

• BANDIT
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 164

No i 50 baniek do wziecia

Nawet w pracy składaliśmy się na kupony z większa ilościa skreślen i co ???
                    LIPA nawet 1 cyfra nie wpadła )

No cóż płacimy podatek od wizji szczęścia )Myśle że jednak warto zapłacić te 3 zeta i poczuć się przez chwile jak MILIONER

pozdr
                    pozdr
                    Krzysztof
                    4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)

Komentarz

• JanuszSz
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 2835
                      • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez 4x4BKF
                      jeśli już wygra np. 1mln to po odjęciu podatku zostaje mu 910 tysięcy.
                      900 tys. :P
                      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• looker
                        RS
                        • 2008
                        • 1886
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

r2r - może wyda ci się to dziwne ale każda kombinacja ma TAKIE SAME szanse na bycia wylosowaną. Nawet 1,2,3,4,5,6 :diabelski_usmiech
                        OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                        SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• r2r
                          RS
                          • 2008
                          • 4721
                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez looker
                          r2r - może wyda ci się to dziwne ale każda kombinacja ma TAKIE SAME szanse na bycia wylosowaną. Nawet 1,2,3,4,5,6 :diabelski_usmiech
                          Już widzę na następny dzień gazetę "FAKT" i wielkie złowieszcze litery na frontowej szpalcie: : SKANDAL! OSZUSTWO! USTWIONE LICZBY W TOTOLOTKU!

Nawet jeśli zdarzyłby sie taki przypadek i miał znamiona czystego przypadku, to żaden brukowiec nie przeszedłby obok tematu obojętnie, co pewnie w samych ludziach wzbudziłoby podejrzliwość :diabelski_usmiech
                          Artur

Komentarz

• 4x4BKF
                            L&K
                            • 2010
                            • 1279

Zamieszczone przez Puchacz
                            Hehe, odnosnie teorii spiskowych... Czy ktos zna osobiście kogos kto trafił 6-tkę??? ;-)
                            Ja trafiłem, ale nie szóstkę w dużego tylko w Multi Lotto na stawce x10 w 2003r

Grałem ponad rok czasu najprostszym w świecie systemem który nie licząc głównej wygranej zwrócił się z nawiązką.

[ Dodano: Pon 26 Wrz, 11 06:59 ]
                            Zamieszczone przez JanuszSz
                            jeśli już wygra np. 1mln to po odjęciu podatku zostaje mu 910 tysięcy.
                            900 tys. :P
                            Racja, błąd "drukarski"
                            4x4

Komentarz

• marlej108
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 4976
                              • Octavia III (5E3)
                              • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Ja trafiłem, ale nie szóstkę w dużego tylko w Multi Lotto na stawce x10 w 2003r

Grałem ponad rok czasu najprostszym w świecie systemem który nie licząc głównej wygranej zwrócił się z nawiązką.
                              a jaki to jest ten najprostszy system? mozesz napisac?
                              to oswiecie moja Matke, ktora niestety gra ciagle w tym lotto w rozne jakies losowania i w sumie tylko traci... wiec moze bym jej dal jakas podpowiedz...
                              http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
                              Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• 4x4BKF
                                L&K
                                • 2010
                                • 1279

Najprostszy system wymagający dyscypliny i niestety sporych nakładów to taki system gdzie po prostu puszczamy non stop te same numery.
                                4x4

Komentarz

• dwaoka
                                  Elegance
                                  • 2010
                                  • 927

jedyny system na którym nie będziemy tracić, to uwaga... NIE GRAMY
                                  bkc+dsg

Komentarz

• qbec
                                    Rider
                                    • 2010
                                    • 398

Zamieszczone przez r2r
                                    Mnie wogóle rozbraja puszczanie metoda chybił trafił.

...

Stoje w kolejce, a przede mną "przysłowiowy-polski-pan-Henio", który zatankował za 20zł i kupił Harnasia w puszce, mówi "aaa...da mi pani jeszcze zakład na chybił trafił"
                                    to się nazywa dokładnie podatek od marzeń - idealnie pasuje do Harnasia po powrocie do domu i marzeniu o tym ile to ja bym wypił za tą wygraną kasę...

a odnośnie 1,2,3,4,5,6 i FAKT-u - była kilka lat temu sprawa precedensowa w hiszpańskim albo jakimś południowoamerykańskim totku - otóż padło 6 ostatnich liczb (czyli powiedzmy 44,45,46,47,48,49) - i uwaga kilkaset wygranych najwyższego stopnia
                                    Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...

mój szkodnik

Komentarz

• karuzel
                                      Ambiente
                                      • 2011
                                      • 210

Też uważam, że to oszustwo. Pamiętam pewną kumulację, gdzie chyba przez 3 losowania nikt nie wygrał i przy czwartym losowaniu maszyna się zacięła po czym powtórzyli losowanie i nagle jak przez 3 losowania nikt to w tym 6 osób trafiło. Oczywiście zgodzę się z argumentem, że prawdopodobnie więcej osób przystąpiło do gry bo z kumulacji niezłe pieniądze do wyciągnięcia były, ale daje do myślenia 3 razy nikt, a przy awarii maszyny nagle 6 osób. Do tego ciekawy artykuł w którejś gazecie czytałem , jak to skarbówka sprzedała dane pewnego zwycięzcy. Po czym faceta odwiedzili panowie bez karku z grzecznym „podziel się”. Facet bał się o rodzinę i się podzielił. Ile w tym artykule prawdy było to nie wiem, ale nie zmienia to faktu, że podatek musisz odprowadzić i do końca anonimowy nie jesteś.

Komentarz

• dwaoka
                                        Elegance
                                        • 2010
                                        • 927

karuzel, ja bym uregulował podatek, zwinął mandziur, kupił chatę w Bieszczadach i lał ciepłym moczem na cały tej bajzel na Wiejskiej
                                        bkc+dsg

Komentarz

• wrobel
                                          Rider
                                          S_OCP Member
                                          • 2008
                                          • 365

dwaoka, do zimy byłbyś najszczęśliwszym gościem na świecie. Potem było by pewnie tak: http://www.mojageneracja.pl/2653420/...7b4ae70d5d24/0 :diabelski_usmiech

Komentarz

• 4x4BKF
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1279

Zamieszczone przez dwaoka
                                            karuzel, ja bym uregulował podatek
                                            Nawet nie musiałbyś tego robić. Robi to oddział TS w którym odbierasz nagrodę.
                                            Nie ma mozliwości pobrania wygranej wyższego stopnia bez okazania się dokumentem tożsamości i wypełnienia odpowiedniego formularza PIT i potrącenia 10% wygranej.
                                            Oczywista pracowników TS obowiązuje tajemnica zawodowa.
                                            4x4

Komentarz

• looker
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 1886
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

pewna kancelaria adwokacka skupuje wygrane losy dając ok. 15-20% więcej niz wynosi wygrana.
                                              Kupuja los dla swoich klientów którzy chca w ten sposób zalegalizować "parę groszy".
                                              I znajdują jeleni - ktos kto trafił 500 tysi zawsze bedzie chcieć 600 tysi
                                              ... i zostają z kasą, której...nie mają jak zalegalizować :diabelski_usmiech
                                              OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                                              SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• misiek^wro
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2006
                                                • 8321

Ale rozumiem ten oddzial kasy nie wyplaca, tylko hajs idzie na konto ? :twisted:
                                                Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                                                Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                                                ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• Szkodnicki
                                                  L&K
                                                  • 2011
                                                  • 1084

Zamieszczone przez misiek^wro
                                                  Ale rozumiem ten oddzial kasy nie wyplaca, tylko hajs idzie na konto ? :twisted:
                                                  Oczywiście Ty tylko wypełniasz PIT'a :P
                                                  Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
                                                  ----
                                                  Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce

Komentarz

• tochu
                                                    Classic
                                                    • 2011
                                                    • 35

no to ja się pochwalę, w tamtym tygodniu, losowanie z 15 września trafiłem czwórkę - 150zł pierwszy raz w życiu :P
                                                    vagsiekreci.pl

Komentarz

Pracuję...