Citroen C3 Piurel...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • daugov
    Classic
    • 2010
    • 6

Citroen C3 Piurel...

u mnie 106,2/268 myslalem ze bedzie troche lepiej ale ogolnie wszystko raczej równo,także nie narzekam
  • Radso
    Drive
    • 2008
    • 64

Citroen C3 Piurel...

Słuchajcie chodzi mi po glowie takie autko...dla siebie do sprawnego poruszania sie po miescie w uzywce tak do 15.000 można kupic taka cytrynke. Brzydkie to troche jest ale ma cos w sobie zreszta nic sensownego w tej kasie nie wpadło mi w oko.
    Pamietam ze ktoś z forum kupił swojej zonie... tylko nie pamietam kto.
    Własnie moje pytanie jak sie te cytrynki sprawuja, może ktos z forumowiczow mial do czynienia z ta marka/tym modelem? W sieci za duzo nie znalazlem na temat tego modelu. Myśle o kupnie ze skrzynia sekwencyjna, i w benzynie.

Komentarz

• shok
      RS
      • 2009
      • 2070
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Kolegi żona takim czymś jeździ.1.4 Pb pali ok 7l. Kolega jak się ostatnio śpieszył to nawet 170 na Niemcach dało się tym jechać. Przebieg ok 90 tyś jedynie co wymienił to łożysko. Bezawaryjne auto. Ma klimę ,tempomat, podłokietnik itd.

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9943
        • Ford

Dla mnie to takie trochę głupie auto... Niby "cabrio", ale żeby było prawdziwym kabrioletem, to trzeba zdjąc te prześmieszne "łuki"... A jak już się je zdejmie, to nie mozna ich włożyć do auta (bo sie nie zmieszczą), tylko trzeba zostawić np. w garazu... Tyle tylko, że jak takim kabrioletem z zostawionymi w garażu łukami wyjedzie sie w przejażdzkę i złapie deszcz, to nie uda sie zamknąc dachu...
        Reasumując: wolałbym klasyczne C3 - jest ładniejsze, tańsze i praktyczniejsze - i jeśli sie nie mylę, to można było takie mieć z dużym rozsuwanym dachem...
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• shok
          RS
          • 2009
          • 2070
          • Octavia I (1U2)
          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Agamek12, heh nawet nie doczytałem ,że chodzi o cabrio. :P Kolegi żona ma klasyczne C3

Komentarz

• Skfarek
            RS
            • 2010
            • 4795
            • Octavia I (1U2)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez Agamek12
            A jak już się je zdejmie, to nie mozna ich włożyć do auta (bo sie nie zmieszczą), tylko trzeba zostawić np. w garazu... Tyle tylko, że jak takim kabrioletem z zostawionymi w garażu łukami wyjedzie sie w przejażdzkę i złapie deszcz, to nie uda sie zamknąc dachu...
            pamiętam jak wchodził do salonu i dokładnie takie pytanie zadałem sprzedawcy - co zrobić z tymi pałąkami i jak mnie deszcz zastanie podczas przejażdżki a gość na to: zostawić w garażu i planować tak by deszczu nie było :lol:

Zamieszczone przez Radso
            Myśle o kupnie ze skrzynia sekwencyjna, i w benzynie.
            1.6 z sekwencją ma coś koło 12,5 do setki czyli mizeria straszna :roll:
            Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
            6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
            Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

Pracuję...