Panowie ta "spacja" lub inaczej ubytek stomatologiczny króliczka z lewej nie specjalnie komponuje się z resztą twarzy ....no ale o gustach się nie rozmawia
Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Oczywiscie ze ta na przednim siedzeniu pasazera :diabelski_usmiech
Mnie tam ubytek nie przeszkadza, nie w kazdej pozycji trzeba potrzec na twarz :twisted:
Proponowałbym zwrócić uwagę na "kierowniczkę" gdyż ma najbardziej zbliżoną urodę do "naturalnej"
Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Gdzie gmeranie gwizdkiem w tylku jest szlachetne :twisted: Pozycja na szlachetnego policjanta, to wymierzanie lagodnej kary albo odstapienie od niej, wtedy taka delikwentka idzie na kolanko, albo miedzy kolanka, czy jakos tak
Zamieszczone przez Le-Ce
nie przepadam, za "gwizdkiem" w tyłku :diabelski_usmiech
Zaden facet nie lubi jak ma cos w tylku :twisted:
Zamieszczone przez Tony065
misiek^wro, znaczy, mówiąc kolokwialnie, "po samą szyję" czy patrząc z drugiej strony "do samej dupy"?
Nogi do samej ziemii to takie, ktore ciagna sie i ciagna, a ja zbieram szczeke z podlogi, okreslenie do samej dupy jest wulgarne :P
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
misiek^wro, małe wyjaśnienie
Kolokwializm - wyraz, wyrażenie lub forma składni – stosowane wyłącznie w języku potocznym, zasadniczo tylko w mowie, w życiu codziennym, a
jednocześnie w sytuacji, gdy nie ma
wymogu dbałości o czystość literacką.
no w tym przypadku x3 o poezji mowy nie ma, więc zastosowałem takowe zwroty. kiedy trzeba to potrafię latać z kwiatkami i czekoladkami, a całość okraszona jest soczystym wierszem, ale chłopie, na Boga, tu jest mowa o fizyce, na górnolotne "opisy przyrody" przyjdzie jeszcze czas
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz