misiek^wro, 3m biały carbon di noc itp. itd :P ?
Lampa ostrzegawcza / kogut
Zwiń
X
-
Lampa ostrzegawcza / kogut
Siema.
Czy ktoś może ma doświadczenie z kogutami i mógłby polecić jakąś firmę?
Ma byc:
- Rozsądna cena
- Solidny magnes
- Niebieski kolor
Może być LEDowy ( bo to ostatnio takie trendi ), o ile będą to solidne diody a nie szajs który padnie po tygodniu.
Uprzedzając pytania - nie, nie będę tym kozaczył pod remiza na jakiejś wiosce. :P
-
-
Takie coś nie wystarcza ??
Uprzedzając pytania - nie, nie będę tym kozaczył pod remiza na jakiejś wiosceSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Maicroft, jakbyś zgadł :|
phrix, nie wiem czy wystarcza - jakieś fotki/filmiki z działania by się przydały co by mieć jakieś zdanie na ten temat. No i niebieskie sprzedają bez wtyczek :P
Co do zastosowań - to jak Maicroft napisał - nie ma być dla mnie do wieśniackiej zabawy. Doskonale wiem, że używanie takich ustrojstw jest karalne. Potrzebny jest mojemu tacie pracującemu w drogówce do auta którym w przypadku braku oznakowanego radiowozu pod ręką leci na miejsce zdarzenia. A koguta niestety już mu nie zapewniono, więc zostałem poproszony o drobny wywiad i zakup.
Komentarz
-
-
A tata jest pewien, że może używać swój własny kupiony sprzęt oficjalnie w radiowozie? Zwłaszcza taki stanowiący obowiązkowe wyposażenie samochodu uprzywilejowanego?
Bo znając dziwności tej fabryki, to jeszcze się może na jakieś postępowanie załapać.
Poza tym co z sygnałem dźwiękowym w tym radiowozie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78może używać swój własny kupiony sprzęt oficjalnie w radiowozie
Co do dźwiękowego - brak. Bo w sumie źle się wyraziłem - mój tata nie "leci" do zdarzeń coby je obsługiwać w pierwszym sorcie (a jeżeli już się zdarza to wtedy na pewno ma oznakowany). Często jest wzywany później do pomocy albo do śmiertelnych - a że jak nasze drogi wyglądają wszyscy wiemy i łatwiej przejechać z czymś błyskającym i wygodniej postawić auto na cywilnych blachach z błyskotką obok zdarzenia - bo się już paru trafiło buraków krzyczących przez szyby "Co, pooglądać musisz, nie masz gdzie auta postawić?", albo blokujących auto turlające się lewym pasem na samym dojeździe do wypadku na zablokowanej drodze.
Generalnie - prosił mnie żeby się rozeznać i coś sensnego w ludzkich pieniądzach kupić. Ja już we wszelakie zawiłości prawno-przepisowe nie wnikam - dziękuję za troskę, ale podejrzewam że sam zainteresowany rozeznał się najlepiej i wykorzysta to tak zeby było dobrze i nikt się nie przypierdzielał :wink:
Ale chyba odeszliśmy od tematu :wink:
Komentarz
-
-
najlepszy będzie chyba LED-owy
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
na allegro jest kilkanaście ofert w cenie 50-70zł.
ELFIR i FEDERAL będą drogie.
ps.PieTrzaK, a tato nie myśli o emeryturze :?: :?: :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PieTrzaKMaicroft, jakbyś zgadł :|
phrix, nie wiem czy wystarcza - jakieś fotki/filmiki z działania by się przydały co by mieć jakieś zdanie na ten temat. No i niebieskie sprzedają bez wtyczek :P
Co do zastosowań - to jak Maicroft napisał - nie ma być dla mnie do wieśniackiej zabawy. Doskonale wiem, że używanie takich ustrojstw jest karalne. Potrzebny jest mojemu tacie pracującemu w drogówce do auta którym w przypadku braku oznakowanego radiowozu pod ręką leci na miejsce zdarzenia. A koguta niestety już mu nie zapewniono, więc zostałem poproszony o drobny wywiad i zakup.
napisze tylko tyle....brak komentarza. większych bzdur nie czytałem jak długo żyję.
Skąd wiem...powiedzmy że ktoś bliski pracuje w KW....
takie postępowanie jest możliwe ale pod kilkoma obostrzeniami nałożonymi przez Komendanta Wojewódzkiej....ale osobiście nie słyszał o takim przypadku jeśli chodzi o drogówkę, bo jeśli chodzi o opreracyjnych, kryminalnych, dochodzeniowych to owszem....
ale nie o tym mowa....sorry za OT
Komentarz
-
Komentarz