Uszkodzenie samochodu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • eaglemirek
    RS
    • 2010
    • 14109
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Dziękuję koledzy za wypowiedzi. Od piątku dodatkowo została już 2 krotnie zdewastowana (raz przecięty kabel na wysokości 2 piętra a drugi rozwalona skrzynka ze sterowaniem) lampa oświetleniowa znajdująca się między blokami a uruchomiona z naszych (wspólnoty mieszkaniowej) pieniędzy. Panowały totalne ciemności więc podjęliśmy uchwałę o jej uruchomieniu celem oświetlenia terenu na którym przesiadują aby nie czuli się że są niewidoczni. Dzisiaj już jest ekipa która ją ponownie naprawia. Dodatkowo została usunięta dzisiaj ławeczka na której lubili przesiadywać. Prowadzenie rozmów na spokojnie nie ma sensu bo sprawa tak na prawdę to trwa już od roku i początkowo tak właśnie się to odbywało. Chcemy wyremontować klatkę ale póki co to nie ma najmniejszego sensu. Szlak człowieka jednak trafia jak widzi działania wzywanej policji. Jak przyjeżdżają to nawet ich nie pospisują a tamci to mają w dupie. Z uśmiechem na twarzy twierdzą że to nie oni a policja to łyka a przynajmniej tak się zachowuje.

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• dwaoka
      Elegance
      • 2010
      • 927

eaglemirek, pomyśl o atrapie kamery z migającą diodą za mniej niż 10zł z allegro, ja się właśnie zastanawiam nad taką, bo ktoś non stop podrzuca worki ze śmieciami w bramie.....
      bkc+dsg

Komentarz

• andrzej1962
        L&K
        • 2010
        • 1306
        • Octavia III combi (5E5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • DADA 1.5 TSI 150 KM

Sam pracuję w niebieskich i szlag mnie trafia, że pomimo przyjazdu patrolu nie potrafią sobie poradzić. Jest trochę sposobów na takich bezstresowo wychowywanych. Jak komisariat nie radzi proponuję pisać petycje "wyżej" i umilać życie. Ci na górze tego nie lubią bo to psuje wizerunek. Imitacje kamery nic nie dadzą, bo przyp............. baseballem i będzie po sprawie. Nasuwa mi się najbardziej skuteczny sposób ale to nie na forum.

Komentarz

• piramida
          RS
          • 2009
          • 12222
          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez andrzej1962
          Nasuwa mi się najbardziej skuteczny sposób ale to nie na forum.
          zawsze może być na priv :wink:
          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Automaniak30
            Classic
            • 2011
            • 10

Właśnie ja bym zaczął od instalacji kamery i nagrania tych młodziejaszków. Jak policja nie będzie chciała przyjechać na interwencję to napisałbym do komendanta wojewódzkiego i do jakieś gazety jak obija się policja.

Media to potężna broń i szybko z nimi porządek zrobią.

Komentarz

• andrzej1962
              L&K
              • 2010
              • 1306
              • Octavia III combi (5E5)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
              • DADA 1.5 TSI 150 KM

IMO kamera o tyle nic nie da, bo po pierwsze podejrzewam, że przesiadują wtedy jak jest ciemno, po drugie ci "odważni" bezstresowo wychowywani mają tendencję do noszenia bluz z kapturami nałożonymi na zrypane łby.

Komentarz

• robertobadzio
                Rider
                • 2008
                • 746

eaglemirek, ,,porządek'' trzeba zrobic
                http://www.optykrudaslaska.pl/

Komentarz

Pracuję...