Ja pieprze, ludziska! Forum jest do rozmawiania, jestesmy zgrani i zamiast pierdolic o wyzszosci Grzesia nad Zbysiem, skupmy sie na tworzeniu, kontynuowaniu dobrej atmosfery. To, ze ktos iles placi za forum - OK! Forum powstalo z JEGO inicjatywy, zakladajac wiedzial na co sie pisze. Do tego sa dotacje, na pewno sporo ludzi wplaca kaske (widac po statusach na forum). Wiem cos na ten temat, prowadzilem kiedys pewien spory serwer. Przestancie sie zachowywac jak dzieci! Skonczcie temat i dzialamy w przyjazni dalej.
wpłatomaty mBanku...
Zwiń
X
-
Miałem taka sytuację 2 lata temu. Zeżarło mi kasę tzn jak wpłacałem wpłatomat się wysrał (zablokował).
Szybkie zgłoszenia do babeczki w mkiosku. Wypełniałem jakiś formularzyk.
Podanie kwoty, czasu wpłaty, personalia itp.
Kasa była po 4 dniach na koncie.
Szybko i sprawnie załatwiona reklamacja - pozytywny :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BravaisProsćiutkie były...
często korzystam z wpłatomatów i nigdy jeszcze mi się nie zdażyło... na szczęście
pozytywnego załatwienia sprawy->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Z mojej reklamacji wpłatomatu wynikało że oni tego nie ogarniają do końca. Zgłoszenie było telefoniczne, po czym po 2 czy 3 dniach na koncie pojawia się "zjedzona" kwota, plus 100zł. Zgłosiłem znowu, po czym po 2 dniach zdjęli mi tę extra stówkę i wysłali maila z tekstem "mamy nadzieję że teraz jest Pan usatysfakcjonowany" :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Wpłacałem już kilkadziesiąt razy i tylko raz mi zjadło.
Po 1 banknocie to trwałoby wieki bo od roku operacja wpłaty trwa dłużej zwłaszcza czekanie na kartę i ponowne jej użycie (przeprogramowali wrzutę).
Raz też musiałem mieć chyba lewy banknot, bo nie chciał w ogóle go przyjąć :twisted: , a był nówka. W końcu go puściłem w obieg na targu. :P
Komentarz
-
Komentarz