Żaden z nich nie zda egzaminu. Tablet to ok. 700g więc na pierwszym będzie skakał na wszystkie strony a na tym drugim wyleci razem z kratką.
BTW. Jaki jest cel tego montażu?
Ja przymierzałem 7" Samsunga Galaxy TAB i idealnie pasuje w otwarty środkowy schowek na desce rozdzielczej.
10" wydaje mi się za duży do prawie wszystkich zastosowań w aucie ( no może poza oglądaniem filmów ).
Chciałbym używać jako nawigacji. Generalnie to gadżet i jako takie zastosowanie zawsze się znajdzie... ale zdaje się, że masz rację że te mocowania nie zdadzą egzaminu.
I coś wykombinowałeś ?
Własnie też mam 10" i idealnie by się sprawdził jako nawigacja, plus mam dla niego kilka innych zastosowań (yanosik, poczta, itd...)
-jeździ ze mną od 05.2011 - jeździ ze mną od 04.2015
Tablet w poziomie i w pionie trzymał się stabilnie na naszych dziurawych drogach. Przy zamocowaniu maksymalnie nisko przy desce wogóle nie przesłaniał widoku.
Sprzedam kpl. alu 17" 5x112, lampy xenon O2, Hak + wiązka O2, stacja multimedialna do O2
Odkopię temat - ja postanowiłem zrobić coś swojego. A mianowicie radio przenieść do schowka a zamiast radia i półki umieścić tablet. Jaki tego jeszcze nie wiem. Do tego ELM327 jakaś apka i zobaczymy co z tego wyjdzie. A może ktoś już coś takiego przerabiał ?
Komentarz