Big, jak dla mnie to clio różni się przed zakupem i teraz, tym że ma halogeny, a nie miało :szeroki_usmiech
Jaki odkurzacz do garażu
Zwiń
X
-
Jaki odkurzacz do garażu
Rozważam zakup odkurzacza do garażu - główne zadania to odkurzanie samochodu a także odkurzanie strychów/wylewek (tam gdzie tradycyjne odkurzacze się niszczą) - czasem podpięcie do jakiegoś narzędzia(ale to sporadycznie - dosłownie raz/dwa w roku) na chwilę obecną myślę o czymś takim:
Wyszukiwarka najlepszych cen: miliony produktów, tysiące sklepów, setki opinii dziennie, jedno miejsce – Skąpiec.pl – wejdź i oszczędzaj!
lub
albo
wstępny budżet to 300zł
ewentualnie może się zwiększyć jeśli będzie coś trochę droższego ale lepszego
np czy sądzicie że warto dopłacić do:
http://allegro.pl/odkurzacz-przemysl...861584808.html ?
z góry dzięki za radę - pozdrawiam
w związku z brakiem zainteresowania zdałem się na czuja i kupiłem karchera WD 3.200 - piszę informacyjnie jak by ktoś kiedyś przeszukiwał forum z podobnym tematem
-
-
Re: Jaki odkurzacz do garażu
Zamieszczone przez noswerRozważam zakup odkurzacza do garażu - główne zadania to odkurzanie samochodu a także odkurzanie strychów/wylewek (tam gdzie tradycyjne odkurzacze się niszczą) - czasem podpięcie do jakiegoś narzędzia(ale to sporadycznie - dosłownie raz/dwa w roku) na chwilę obecną myślę o czymś takim:
Wyszukiwarka najlepszych cen: miliony produktów, tysiące sklepów, setki opinii dziennie, jedno miejsce – Skąpiec.pl – wejdź i oszczędzaj!
lub
albo
wstępny budżet to 300zł
ewentualnie może się zwiększyć jeśli będzie coś trochę droższego ale lepszego
np czy sądzicie że warto dopłacić do:
http://allegro.pl/odkurzacz-przemysl...861584808.html ?
z góry dzięki za radę - pozdrawiam
w związku z brakiem zainteresowania zdałem się na czuja i kupiłem karchera WD 3.200 - piszę informacyjnie jak by ktoś kiedyś przeszukiwał forum z podobnym tematem
2. jak brałeś z linków z Allegro to trochę drogo dałeś -najtaniej za 240 bez dostawy a u tu :
3. osobiście brałbym to :
Sieć nowoczesnych sklepów budowlanych Bricoman - materiały budowlane niezbędne do budowy, remontu i wykończenia w najlepszych cenach.
(40 dychy więcej z wysyłką od budżetu ale narzędzie już podepniesz nawet przy pracy odkurzacza :szeroki_usmiech
zaletą tych karcherów jest to, że można zapierdalać bez worka i wodę ściągać a relacja jakość/cena bardzo dobraByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz