Moje ulubione seriale a troche ich sie naogladalem:
nr 1. Suits - Garnitury
nr.2 Spartacus - ostatnio weszly nowe odcinki
nr.3 Sherlock
Powiem tak ogladalem wiele typu breaking bad, supernatural, arrow, last resort, holemand itd
ale te 3 sa jak dla MNIE najlepsze.
"Dawnton Abbey" ....początek 20wieku Iwojna światowa...perypetie rodziny Crawley...Taka telenowela po angielsku, ale z żoną tak się wciągneliśmym, że wczoraj zaczęliśmy 3 sezon :P http://www.filmweb.pl/serial/Downton+Abbey-2010-595770
No to i ja dołożę swoje 3 grosze co oglądam :szeroki_usmiech :
1. Following LINK k
2. House of Cards LINK k
3. Vikings LINK k
4. God Wife LINK k
5. Bordwalk Empire LINK k
6. Spartacus LINK
7. Hawaii Five-O LINK
8. Justified LINK
9. Blue Bloods LINK
10. Castle LINK
11. Vegas LINK
mam jeszcze :Americans, Chicago Fire, Deception ale nie miałem czasu jeszcze ich looknąć
No i mielę wszystki SF jakie wpadną mi w ręce :diabelski_usmiech i albo kończę po 1 odcinku albo lecę całe sezony
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Polecam serial Cobra-oddział specjalny tytuł oryginalny Alarm fur Cobra 11 ,serial ten obfituje w niesamowicie nakręcone zdjęcia pościgów i dzwonów samochodowych :!:
Najnowsze filmy online i seriale online, tysiące filmów w setkach kategorii całkowicie za darmo. Znajdziesz filmy z lektorem, filmy po polsku, filmy z dubbingiem do ściągnięcia.
No to i ja dołożę swoje 3 grosze co oglądam :szeroki_usmiech :
1. Following LINK k
2. House of Cards LINK k
3. Vikings LINK k
4. God Wife LINK k
5. Bordwalk Empire LINK k
6. Spartacus LINK
7. Hawaii Five-O LINK
8. Justified LINK
9. Blue Bloods LINK
10. Castle LINK
11. Vegas LINK
mam jeszcze :Americans, Chicago Fire, Deception ale nie miałem czasu jeszcze ich looknąć
No i mielę wszystki SF jakie wpadną mi w ręce :diabelski_usmiech i albo kończę po 1 odcinku albo lecę całe sezony
Widzę ze troche tego ogladnales. Dzieki za polecenie house of cards na prawde fajny. w 2 dni poszedl sezon. Masz cos podobnego moze ? No i polecam oczywiscie Sherlocka i Suitsow, oczywiscie jezeli jeszcze nie ogladales
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dzieki za polecenie house of cards na prawde fajny. w 2 dni poszedl sezon. Masz cos podobnego moze ?
z podobnych to jeszcze mogę polecić BOSS lub SUITS
Zamieszczone przez radekgw
No i polecam oczywiscie Sherlocka i Suitsow, oczywiscie jezeli jeszcze nie ogladales
a to sobie looknę :szeroki_usmiech
Suits juz ogladalem i sam Ci tez polecilem
Sherlocka koniecznie ogladnij, oczywiscie serial . Ja wczoraj zaczalem kolejne lie to me, i rubicon ale narazie nie mam zdania zaraz ogladne sobie bossa
Najnowsze filmy online i seriale online, tysiące filmów w setkach kategorii całkowicie za darmo. Znajdziesz filmy z lektorem, filmy po polsku, filmy z dubbingiem do ściągnięcia.
Komentarz