Arundill, Podaj srednia predkosc z tych przejazdow po miescie. Z komputerka z tych 6,1
Maicroft, nie wiem jaka będzie średnia prędkość tylko po mieście, ale tak jak pisałem robię gdzieś 70% takich przejazdów a z komputerka wychodzi 49 km
Pozdrawiam
Wyglada na to ze to nie jakas lipa, wiec wstawilem na forum bo auto musi byc ciekawe pomijajac aspekt wizualny to calkiem niezly cichociemny wozek do jazdy po miescie i ucierania nosa cwaniaczka (w Golfach rowniez) i jeszcze ta rdza :szeroki_usmiech
Wyglada na to ze to nie jakas lipa, wiec wstawilem na forum bo auto musi byc ciekawe pomijajac aspekt wizualny to calkiem niezly cichociemny wozek do jazdy po miescie i ucierania nosa cwaniaczka (w Golfach rowniez) i jeszcze ta rdza :szeroki_usmiech
najlepsze jest ten tekst:
"JEST NAPEWNO NAJLADNIEJSZYM I Z PEWNOŚCIA NAJSZYBSZYM DIESLEM Z W210 W POLSCE,MOC 235KM I 530NM I V-MAX 270!!"....jasne 235 koni i 270 wyciąga...chyba z górki na pazurki.....
ale generalnie bardzo ładnie zrobione auto według mnie i 3.2 cdi to bardzo dobry motor
Entdecken Sie Einzelstück ! Passat- Kombi-Streetfighter-Showfahrzeug-Lambo-Flügeltüren. in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
Komentarz