Zamieszczone przez alfee
wlot do W-wy od strony Piotrkowa
Zwiń
X
-
wlot do W-wy od strony Piotrkowa
Witajcie koledzy i poradźcie.
Jutro jadę do Warszawy z Katowic.
Potrzebuję się dostać na Jagielońską 59 (wodociągi) -Praga Pn
Do W-wy będę wlatywał ok 9 rano.
Targeo proponuje wbijać się przez Janki do Bitwy i w lewo do S8, ale sądzę że to kiepski pomysł :twisted:
Czy nie lepiej odbić z 8-ki w Radziejowicach na Grodzisk i Błonie albo dalej w Nadarzynie na Pruszków i Ożarów by dojechać do DK2 i dalej S8 :?:
Z może jeszcze wcześniej (Brzeziny-Łowicz->Sochaczew)
Jak wygląda rano S8 w okolicach mostu, bo wiem, że się tam ostro buduje:?:
PS.
Ostatnio jechałem 5h (do Ursynowa) ale przez Kielce Radom, ale pewnie stracę min 1h przebijając się na Pragę (dochodzi miszung na Wileńskim).
-
-
Zamieszczone przez blja bym zrobil tak, z piotrkowa lecisz na grojec do krakowskiej w tarczynie w prawo na piaseczno->konstancin-> wislostrada maksymalnie na polnoc i ktoryms mostem na prage
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blbzyq_74, ja bym zrobil tak, z piotrkowa lecisz na grojec do krakowskiej w tarczynie w prawo na piaseczno->konstancin-> wislostrada maksymalnie na polnoc i ktoryms mostem na prage
Mostem TORUŃSKIM za Śląsko Dąbrowski płaci się 500 zł plus 5 punktów :wink:
też trzeba się pilnować ze zjazdem w Jagielońską czyli wjeżdżając na most z wisłostrady trzymaj się prawego pasa i zaraz za mostem zjazd w prawo. Wodociągi powinny być tuż zaraz :?: choć głowy nie dam :diabelski_usmiech bo dla mnie wodociągi to stare filtry na ul. Filtrowej,
sądzę tylko po oczyszczalni która się tam znajduje.
a jazda po centralnej Pradze to przechlapane jak "bolka" trampki :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Mmm,to może z Al.Krakowskiej na Łazienkowską,zjazd na Pragę ,potem prosto nad Wisłą przy ZOO pod mostem Gdańskim.Wylecisz za rondem Starzyńskiego na Jagiellońskiej a tam na wysokości Brico w lewo i jesteś na miejscu :lol:Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
Skoda Octavia Combi 2001 AGR
Skoda Superb 2004 AWX
Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA
Komentarz
-
-
Do Warszawy jechałem 4,5h (centrum) - średnia v=80km/h
Trasa: Zabrze--> Katowice-> Siewierz --> Jędrzejów --> Kielce-->Radom--> Tarczyn --> Piaseczno--> KJ -->Warszawa. <LINK>
większość trasy jazda nieprzepisowa :szeroki_usmiech
Przepisowo to by 6h nie wystarczyło :diabelski_usmiech
Wracałem też 5h (jazda też nieprzepisowa):
Warszawa--> Piaseczno--> Tarczyn --> Grójec -> Nowe M n Pilicą -> Końskie -> Radomsko --> Częstochowa --> K-ce --> Zabrze
<LINK>
Wyjeżdżałem o 16-tej więcej czasu zajęło się przebicie z Wawy za Piaseczno gdzie się juz wyluzowało na drodze
Kolega też wczoraj, ale jechał z Piaseczna przez Piotrków (4,5h) Jechał do Będzina.
Trasa nieco krótsza.
Tak więc ogólnie można powiedzieć, że 3 warianty są zblizone czasowo, więc ze względu na najkrótsza trasę warto jechać przez Piotrków (z wyłączeniem zamiaru wjeżdżania w godzinach porannych przez Janki)
Komentarz
-
Komentarz