panowie spece pomocy
zatanawiam sie nad wyborem roweru do 1200 zl.
typ roweru jeszcze do konca nie ustalony ale celuje albo w szosówke albo w trekingowy, ewentualnie przełajówke (CX)
moj wzrost to 180
noga ok 80
wiec rama 19 -20
z nowych crossów to chyba kands maestro (super osprzet jak na swoja cene)
ale ja bardziej sklaniam sie za uzywanymi bo mozna cos ciekawszego i lepszego wyrwac
chcialbym by rower mial niewielką mase . ten kands ma kolo 13 kg wiec na cross przyzwoicie . ale chudsze propozycje jak najbardziej widziane
z szosówek wybralem kilka uzywek oto one
http://allegro.pl/bottecchia-altavel...369023989.html (ten bedzie chyba za maly ale pytam sprzedawce o dokladne wymiary)
kolarka do 10 kg jest dla mnie wielce ok
ogolnie ocencie co podalem.
i podajcie cos lepszego jesli widzicie na allegro, talbicy czy gumtree.
ja juz mam zagwozdke od kilku dni az mi glowa paruje
podajcie prosze tez kilka trekingowych i CXów bo na te nie bardzo patrzylem bo na poczatku szukalem szosy . a na innych wcale prawie sie nie znam
pomocy
zatanawiam sie nad wyborem roweru do 1200 zl.
typ roweru jeszcze do konca nie ustalony ale celuje albo w szosówke albo w trekingowy, ewentualnie przełajówke (CX)
moj wzrost to 180
noga ok 80
wiec rama 19 -20
z nowych crossów to chyba kands maestro (super osprzet jak na swoja cene)
ale ja bardziej sklaniam sie za uzywanymi bo mozna cos ciekawszego i lepszego wyrwac
chcialbym by rower mial niewielką mase . ten kands ma kolo 13 kg wiec na cross przyzwoicie . ale chudsze propozycje jak najbardziej widziane
z szosówek wybralem kilka uzywek oto one
http://allegro.pl/bottecchia-altavel...369023989.html (ten bedzie chyba za maly ale pytam sprzedawce o dokladne wymiary)
kolarka do 10 kg jest dla mnie wielce ok
ogolnie ocencie co podalem.
i podajcie cos lepszego jesli widzicie na allegro, talbicy czy gumtree.
ja juz mam zagwozdke od kilku dni az mi glowa paruje
podajcie prosze tez kilka trekingowych i CXów bo na te nie bardzo patrzylem bo na poczatku szukalem szosy . a na innych wcale prawie sie nie znam
pomocy
Komentarz