Kraków - Rondo Ofiar Katynia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • micman
    Classic
    • 2011
    • 16

exportsubripp, nie ma za co, jesteśmy do usług, po to jest forum żeby sobie pomagać
    jak będziesz miał wozidło, to przedstaw na forum w dziale nasze auta
    p.s. a byłeś tam w tej Zduńskiej Woli dziś u tego dziwnego gościa (takie pytanie na marginesie)
    loyd, akurat Twój kolega wydając 60 na beeme z 04 z biturbo (które może się podwójnie wysrać) jest takim samym kretynem jak to określił :wink:
  • schmidtke
    Drive
    • 2010
    • 97

Pochwalę się, chociaż nei za bardzo w gruncie rzeczy jest czym ops:

Dzisiaj o 19:40 wyjechałem z BP na przeciwko makro i IKEI w Krakowie, robię zawijkę na A4 w stronę Katowic i co widzę?

Właśnie jakieś 30 m przede mną błyskają flesze fotografów ustawionych wzdłuż wiaduktu nad rondem a samochody zaczynają powoli wjeżdżać na estakadę - a ja - jako pojazd może dwudziesty z kolei wjeżdżam razem z nimi !

Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się być w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, żeby chociaż troszeczkę wziąć udział w tworzącej się historii...

Obyło się bez fanfar, bez głośnego trąbienia i bez palenia gumy.
    W zasadzie zaraz na zjeździe zrobił się mini zator, bo akurat światło na pierwszych światłach za wiaduktem było czerwone, a ci, którzy jeszcze chwilę wcześniej jechali "dołem" wciskali się na pas prowadzący z wiaduktu w dół i było cokolwiek ciasno i wcale nie płynnie...

Niemniej jednak zwłaszcza teraz ZAPRASZAMY wszystkich do Krakowa - będzie o wiele łatwiej wjechać od strony A4.
    była: OI 1,9 TDI 170 tys km w dwa lata z hakiem
    potem: OII FL 1,9 TDI 17 tys km od 23.04 do 29.07
    teraz: Passat B5 1,9 TDI - mimo wszystko wolę Octavki

Komentarz

• AdamB
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 8033
      • Octavia IV (NX3)
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

schmidtke, od poniedziałku już po otwarciu poziomu "0" znikł korek od strony ul. Conrada / opolskiej i wreszcie bez problemów mogę nawracać na rondzie zamiast przeciskać się przez Radzikowskiego i potem koło BP.
      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• bws34
        Rider
        • 2011
        • 543

No nareszcie Ja mieszkam na Azorach i jeżdżąc do Marko/Ikei był dramat!!
        "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• Pitiae
          Ambiente
          • 2009
          • 167

Re: Kraków - Rondo Ofiar Katynia

Zamieszczone przez schmidtke
          Pochwalę się, chociaż nei za bardzo w gruncie rzeczy jest czym ops:

Dzisiaj o 19:40 wyjechałem z BP na przeciwko makro i IKEI w Krakowie, robię zawijkę na A4 w stronę Katowic i co widzę?

Właśnie jakieś 30 m przede mną błyskają flesze fotografów ustawionych wzdłuż wiaduktu nad rondem a samochody zaczynają powoli wjeżdżać na estakadę - a ja - jako pojazd może dwudziesty z kolei wjeżdżam razem z nimi !

Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się być w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, żeby chociaż troszeczkę wziąć udział w tworzącej się historii...

Obyło się bez fanfar, bez głośnego trąbienia i bez palenia gumy.
          W zasadzie zaraz na zjeździe zrobił się mini zator, bo akurat światło na pierwszych światłach za wiaduktem było czerwone, a ci, którzy jeszcze chwilę wcześniej jechali "dołem" wciskali się na pas prowadzący z wiaduktu w dół i było cokolwiek ciasno i wcale nie płynnie...

Niemniej jednak zwłaszcza teraz ZAPRASZAMY wszystkich do Krakowa - będzie o wiele łatwiej wjechać od strony A4.
          No i gratki!! jest sie z czego cieszyc bo to jednak fajna sprawa.
          Mialem podobnie w Katowicach przy otwieraniu DTSki kilka lat temu i adrenakinka była. Gratulacje raz jeszcze!
          Wspieram Polskie Towarzystwo Walki z Mukowiscydozą - www.ptwm.pl

Komentarz

• bradley
            L&K
            • 2008
            • 1465

Zamieszczone przez schmidtke
            30 m przede mną błyskają flesze
            Pierwsza fotka, za ktora nie trzeba placic :szeroki_usmiech
            VW Vento 1.9TDI 1Z ++
            Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
            Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• zak14
              Rider
              • 2011
              • 605
              • Octavia II combi (1Z5)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

No i super, przez te masakryczne wykopki spędziłem jadąc we wrześniu na Chorwację ponad 2 godziny w masakrycznym korku i przez to o godziną spóźniłem się do otwartego do 22 hotelu pod Gratzem.
              Octavia 2 FL Combi 1.9 BXE

Komentarz

• bws34
                Rider
                • 2011
                • 543

Jechałem tą estakadą i mam dziwne wrażenie że będzie tam dużo wypadków.. Asfalt nie równy jakiś :/
                "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

Pracuję...