toster skoda

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rosomak
    L&K
    • 2011
    • 1365
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Dobra, ja też przegiąłem...
    Wiedziałem że temat jest lekko nie na miejscu i dowalałem do pieca, aby podnieść temperaturę rozmowy!
    Powiem wam, że należę też do innego forum samochodowego i tam moderatorzy są wyczuleni jak "ważka"! Ledwo ktoś wpisze głupotę lub zamieści zły temat i nie tam gdzie trzeba, to już jest temat zamykany i użytkownik dostaje upomnienie. A tu jak widzę jest "freedom"...
    Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
    http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
    Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...

Komentarz

• phoneman
      RS
      • 2008
      • 3374
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

jefry, Masz taki toster to dawaj linka, a jak nie to kończ temat albo przenieś do Off Topic :!:
      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• shado
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 5315
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

czy wy nawet o toster się musicie kłócić i sobie ubliżać? :twisted:
        BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• zepter00
          RS
          • 2008
          • 2304

Zamieszczone przez jefry
          Zamieszczone przez zepter00
          Moderatorzy śpią a niektórzy forumowicze - użytkownicy robią się coraz bardziej bezczelni i oryginalni w wynajdywaniu "odpowiednich" miejsc na swoje tematy i posty :shock:
          ale o co chodzi ?? bo nie rozumiem Twojego Postu ?? ( jeżeli w złym miejscu został zamieszczony post - to prosze o przesunięcie ) czy kolega a`la druga Kaczyńska ?? że samolot wylądował na betonie, a w smoleńsku sie rozpier...dolił ??? kulturalna rozmowa... wiec oco KAMAN ??

Jak kolega taki bogobojny to pozwole sobie wysłać PW do Szkody i do Shado... żeby nie było problemu...
          Odpowiadam na ten post, jak i kilka innych mnie dotyczących.

O to, że w temacie "Forum główne - tematy ogólne i eksploatacyjne" nie ma miejsca na takie, że sobie pozwolę na u zycie kolokwializmu, - pierdoły. Wasza reakcja na zwrócenie uwagi (jak najbardziej usprawiedliwione zwrócenie uwagi) jest głupia i dziecięca bo tylko ktoś z umysłem nieskażonym dojrzalszymi przemyśleniami może się oburzyć jeśli zrobił ewidentne i nipodważalne głupstwo a ktoś zwraca mu uwagę.

Nie obchodzi mnie wasze gadżeciarstwo oraz to co jeden drugiemu może podarować, co może mu włożyć do skarpety lub gdziekolwiek indziej. Nie interesują mnie wasze umizgi, możecie sobie gruchać, kumkać i nawet złożyć skrzek w sadzawce. Nie róbcie tylko burdelu na forum i go nie zaśmiecajcie! Od tematów baaaardzo pobocznych jest Off topic.

A i jeszcze jedno nie jestem, lub nie muszę być, kolegą co niektórych współforumowiczów, że sobie pozwolę na odrobinę słowotwórstwa. Użytkownik jefrey niech nie wkłada w moją klawiaturę tekstów, których nie napisałem. Ja wiem, że niektórzy mają problemy z czytaniem i zapamiętywaniem. Jeśli ktoś nie potrafi zacytować lub co gorsza usiłuje manipulować wypowiedziami i mnie oczerniać - zwrócę się do moderatora albo do administratora. Nikogo tu nie obraziłem i nie wyzywałem. Określałem tylko postępowanie i je potępiłem w umiarkowany sposób.. Tekst o "pierdzielnięciu itd" pochodzi z klawiatury użytkownika bobolino. żeby to sprawdzić wystarczy spojrzeć jedną stronę wstecz. Tym bardziej dziwi mnie niedojrzała reakcja i wysyp złośliwości. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi to zapraszam na priv bo tutaj muszę się mocno hamować.

P.S: Kaman to taka amerykańska wytwórnia śmigłowców... Jest to też zwrot używany przez 15 - 16 letnie podfruwajki (żeby nie powiedzieć siksy) z mózgiem wypełnionym styropianem i strzępami informacji wyniesionych z Bravo Girl. Na miejscu niektórych nie epatował bym tym słownictwem

PS2: Możecie teraz sobie ustalić co wręczycie sobie na walentynki. :?

Update: Błędy zostały naprawione, temat przeniesiony, emocje uspokojone... Możemy teraz tańczyć dookoła ogniska trzymając transparent: Make love in Skoda Octavia, not war.
          Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• phoneman
            RS
            • 2008
            • 3374
            • Octavia I (1U2)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

zepter00,
            .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• wilq
              Drive
              • 2009
              • 62

No dobrze, ale moze jednak ktos podrzuci link do tego tostera. Moze i ja bym sobie zarzyczyl na 40-te urodziny :szeroki_usmiech
              sorki za brak polskich liter

Komentarz

• zepter00
                RS
                • 2008
                • 2304

No przecież nie ma... w pierwszym poście jest link do tostera VW Transporter a do Skody nie ma - po prostu jest za mało kultowa... w sumie nie wiedzieć czemu
                Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• jefry
                  Rider
                  • 2009
                  • 411

Się wtrącę... jest możliwość zamówienia takich tosterów z logiem
                  np. NAPIS SKODA i logo poniżej lub samo logo jedno ale musiało by sie znaleźć 500 nabywców koszt takich tosterów od 40 - 70 PLN. Jak bedzie dużo reflektujących to złoże zamówienie... czekam na odpowiedz czy dali by zrobić coś takiego jak napis skoda górna cześć i logo poniżej każda inna incjatywa bedzie mile widziana

logo pierwotne :

i na tosterze napis SKODA
                  Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.

Komentarz

• irekk
                    L&K
                    • 2011
                    • 1093
                    • Octavia II (1Z3)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Komentarz

Pracuję...