Bravo 1.6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • broker58
    Drive
    • 2011
    • 65

Bravo 1.6

Zamieszczone przez koleś
    Zamieszczone przez Marian 76
    A ma ktoś namiary na taki mikrofon
    Ja go mam i chętnie sprzedam bo z niego nie korzystam.
    Tematyka ostatnich postów krąży wokół pinów do skrzynki bezpieczników.
    Można takie kupić u mnie. Małe i duże. Chętnych zapraszam na PW lub tel./sms 510 150 407
    a co to za mikrofon mogę prosic info na priv
  • paweł2
    L&K
    • 2010
    • 1405

Bravo 1.6

witam kolega dostal oferte na fiata bravo 1.6td za 56tys jak myslicie warto w to wchodzic :?:
    Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• kytutr
      Rider
      • 2011
      • 327

Ale o co chodzi? Kolega chce auto kupić czy sprzedać? Jaki rocznik, jakie wyposażenie? Z tak sformułowanym pytaniem lepiej poczekać na Andrzejki, wtedy będzie można powróżyć ;-)
      korespondent zagraniczny Kytutr / Bydlątko w kolorze Red Corrida

Komentarz

• marektbg
        Elegance
        • 2010
        • 861

witam kolega dostal oferte na fiata bravo 1.6td za 56tys jak myslicie warto w to wchodzic
        Bravo to super auto - z wielu jazd próbnych Fiat sprawił na mnie najlepsze wrażenie. Octa jest dobrym autem, ale Bravo jest dodatkowo ładny :szeroki_usmiech

Komentarz

• paweł2
          L&K
          • 2010
          • 1405

Ok sorry,a wiec tak chce kupic nowka z salonu 1.6td 120ps wersja bodajze Dynamic.
          Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• kytutr
            Rider
            • 2011
            • 327

Cena tego modelu bez dodatkowego wyposażenia to 59,5k PLN z VAT - proponowana cena 56k daje upust 3,5k PLN, co stanowi około 5,88% ceny wyjściowej.

Moim zdaniem, nawet przy podstawowym modelu, można wytargować większy upust. Chyba, że sprzedawcy Fiata mają inną politykę i inne marże, ale w przypadku Skody nie powinno być problemu z uzyskaniem większego rabatu (mi się udało).

Jeśli kolega jest zdecydowany na Fiata, to niech negocjuje większy rabat i kupuje to Bravo. A jeśli nie, to niech wstąpi na nasze forum - zawsze ktoś doradzi kupno Octavii ;-)
            korespondent zagraniczny Kytutr / Bydlątko w kolorze Red Corrida

Komentarz

Pracuję...