Laptop potrzebny mi jest w sumie do netu i Offica, ważne żeby był co najmniej 15 cali, klawiaturę numeryczną, HDMI jak zechcę podłączyć do TV i oglądnąć film.
Nie musi miec super grafiki i wypasionego procesora.
Wg mnie ten lapek spełnia moje kryteria.
Proszę o opinię na temat samej firmy fujitsu jako producenta laptopów bo nie znam.
"Największym szczęściem jakie może spotkać człowieka jest życie w socjalizmie.
Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."
Kiedyś jak było jeszcze Fujitsu Siemens miałem "przyjemność" naprawiać to... coś. :| Chińszczyzna i nic więcej. Wiem jak to to wygląda od środka i nie chcę żadnych sprzętów tej firmy.
Mam FS już 5 lat i wszystko byłoby OK, gdyby nie jedna rzecz: polega to na tym że jak chodzi cały dzień to po wielu godzinach coś się przegrzewa i przestaje wyświetlać na LCD. A jak nie pracuje cały dzień to taki black out i tak zdarza mu się raz na kilka tyg.
Raz podczas burzy nie był wyłączony z sieci i jak był wzrost napięcia to padły wszystkie cztery USD, poszedł do serwisu, naprawili trzy i jest OK.
Szczerze odradzam zakupu przenośnego sprzętu Fujitsu-Siemens. Nie dosyć, że nie należy do grupy "mało awaryjnych", to jeszcze nie można go zaliczyć do "wydajnych w swojej grupie cenowej"...
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Sprzęt zakupiony, mam nadzieję że parę lat wytrzyma
"Największym szczęściem jakie może spotkać człowieka jest życie w socjalizmie.
Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."
Z komputerami jak z samochodami - jak trafisz tak masz. Ja mam w domu Toshibę i malutkiego Acera - w pracy na biurku Asusa, na szkoleniach korzystam z HP i problemów nie było tylko z często opluwanym Acerem.
Komentarz