Wycena samochodu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rolek110
    Classic
    • 2008
    • 21

Wycena samochodu

Skfarek, ta...2.3 podejdzie bez problemu, bo to było w GIV, ale jak iść tym torem to od razu wpakować 2.8 vr6 - jeszcze lepszy dźwięk i lepiej przy okazji jedzie.
    A co do dźwięku to macie racje, ostatnio stara buma "7" z silnikiem 4.0i puściła mnie na przejściu dla pieszych, jak ruszył to dźwięk tego silnika robi wrażenie - szczególnie 8 garów (mimo że jej 286 koni w tej ciężkiej budzie i starym automacie nie robi z tego bolidu) :wink:
  • moss
    Ambiente
    • 2007
    • 153

Wycena samochodu

Byłbym wdzięczny za wycenę mojego auta. Jeżeli założyłem zły temat proszę o przeniesienie lub podczepienie tematu do innego. Z góry dziękuję. Opis auta poniżej:

Skoda Octavia 1.9TDI 2004/05 w bogatej wersji Tour Business. Samochód pochodzi z grudnia 2004, jest to już rok modelowy 2005 (zarejestrowany w 2005) Kupiony w polskim salonie, serwisowany w ASO do 200tys.km. (aktualny przebieg 220tys.km) W wyposażeniu:
    -climatronic
    -abs
    -asr
    -tempomat
    -el. szyby
    -el. i podgrzewane lusterka
    -centralny zamek
    -radio cd/mp3 +4głośniki
    -zestaw głośnomówiący NOKIA
    -4xpoduszka powietrzna
    -halogeny
    -alufelgi skoda 16'' Knife
    -pakiet skórzany (kierownica, drążek zmiany biegów, ręczny)
    -fotele o regulowanej wysokości x2 + regulacja odcinka lędźwiowego u kierowcy
    -podłokietnik
    -kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach
    -ozdobne lakierowana część kokpitu (fabryczne)
    Samochód dla ścisłości to wersja silnikowa ALH 90km, posiada założone nowe wtryski od silnika ASV 110km, więc technicznie jest teraz wersją ASV (niczym się nie różni) Przebieg oryginalny, możliwość sprawdzenia w ASO. Komplet książek serwisowych, papierów i kluczki scyzoryki (opcja) Samochód pali w trasie ok. 4-5l, w mieście 5-6l - bardzo oszczędny.
    Link do zdjęć:
    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam.
    Bartek

Komentarz

• bruce
      Classic
      • 2010
      • 33

Znalazłem w necie darmową wycenę aut.
      Wartość rynkowa dla przebiegu 100 tys. km to 25 300 PLN, rzeczywista dla przebiegu 220 tys. km 15 500 PLN.
      Potwierdza to allegro, od 15 300 PLN do 27 900 PLN.
      Jak by to było moje auto to uznał bym, że uczciwa cena minimalna to 21 000 PLN

Komentarz

Pracuję...