dwaoka, w PL też jest trochę takich naklejek...
film z podróży
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ja zamiast tylnej tablicy mam napis: TAK NIE POWINNO SIĘ JEŹDZIĆ :lol:Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokaest podany numer auta i telefon pod który można natychmiast zadzwonić
franca, gratuluje uwagi i szczęścia, bo mogłeś akurat grzebać przy radiu czy na chwilę odwrócić wzrok od jezdni :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Kiedyś czytałem, albo w radio mówili, że redaktorzy zrobili właśnie taką akcję - jechali autem z tą nalepką i podany był numer komórki, który mieli ze sobą. Dodam, że jechali przepisowo i co chwile ktoś dzwonił i krzyczał, że czego to kierowca nie wyrabia... ot cała Polska
Nasz naród po prostu nie dorósł do demokracji. A odpowiedzielośc za drugiego człowieka to w Polsce rzecz nieznana co widac po zacytowanym powyżej przykładzie oraz przygodzie autora tego wątku.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
130 nie jechał ale jechał 120 km/h mniejsza o prędkość jeżdżę znacznie szybciej ale nie jestem aż tak mściwym człowiekiem aby donieść na pracownika choćby dlatego że skoro to jego praca mogłeś pozbawić go jej a po 2 podanie nazwy firmy to było oczernianie jej właściciela a sytuacja nie była taka krytyczna nawet nie musiałeś tak mocno hamować dużo jeżdżę i spotykam znacznie trudniejsze sytuacje :diabelski_usmiechByło O1 1.6
Jest Toledo VR5
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PanX89130 nie jechał ale jechał 120 km/h mniejsza o prędkość jeżdżę znacznie szybciej ale nie jestem aż tak mściwym człowiekiem aby donieść na pracownika choćby dlatego że skoro to jego praca mogłeś pozbawić go jej a po 2 podanie nazwy firmy to było oczernianie jej właściciela a sytuacja nie była taka krytyczna nawet nie musiałeś tak mocno hamować dużo jeżdżę i spotykam znacznie trudniejsze sytuacje :diabelski_usmiech
Ja tam jestem za tepieniem takich kierowcow :-) Dla wlasnego bezpieczenstwa.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
Komentarz