Pudzian "wygral"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • shok
    RS
    • 2009
    • 2070
    • Octavia I (1U2)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

http://www.youtube.com/watch?v=199hoILBrlY tu jest cała walka
    12.20cyt. "sześć potwornych ciosów" :zlosnik1: ja tam widzę machanie ręki bez siły a nie oddawanie ciosów tym bardziej potwornych ciosów :lol: :lol: :lol:
    Dlaczego nie było dogrywki? Pewnie dlatego ,że Mariusz nie miał już siły by do niej wyjść.

Ogólnie porażka :|

Komentarz

• lend
      Rider
      • 2007
      • 463

Zamieszczone przez Agamek12
      Kuźwa, chciałem obejrzeć tą walkę, a zająłem się jakimś durnym "40-to letnim prawiczkiem" na tvn...
      cios poniżej pasa żebyś chociaż tvn meteo oglądał :diabelski_usmiech

Też miałem wrażenie , że co najmniej 2 walki były jakieś dziwne.
      Co do Pudziana to ja bym go porównał co Boba Sapa w K1 w Japonii czyli wielki i medialny i małe ludziki chcą go oglądać.

W walce Pudziana najsprawiedliwsza byłaby dogrywka.
      Fajna postawa Kułaka , który nie może walczyć i oddał pas , o który zawalczy jak bedzie w stanie.

P.S.
      Co jest z Kułakiem , że nie walczy ?
      MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• jama89
        L&K
        • 2008
        • 1214

Zamieszczone przez lend
        Miał dość poważną operację na kręgosłup :?
        Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• loponez
          Ambiente
          • 2011
          • 196

KSW - Kup Sobie Wynik.
          KSW drukuje wyniki lepiej niż PZPN.
          Żenada to mało powiedziane. Pudzian "nie walczył", bo wiedział że ma tylko wytrzymać do końca a sędziowie go wskażą jako wygranego. Jakie ciosy Pudziana, w pierwszej rundzie leżąc na plecach łapał za ręce Thomsona, na początku drugiej mocno go trafił i tyle, nie umiał nawet tego wykorzystać. Na koniec grzmotnął Thomsona kilkoma cepami przy linach, szkoda że sędzia ringowy nie zauważył, że Pudzian trzyma się lin przy tej "akcji".
          Przecież to pójdzie w świat. Kto będzie chciał przyjechać do nas walczyć?
          Angol miał rację, pieprzony żart. To całe KSW okazało się następcą Zaleskiego, po prostu cyrk.
          Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
          nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• shok
            RS
            • 2009
            • 2070
            • Octavia I (1U2)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Pozwolę sobie powiedzieć ,że z Pudzianem jest jak z Gołotą. Ciągle przegrywa ale ludzie chcą go oglądać. A z resztą jest jak 4x4BKF napisał wyżej

Komentarz

• piramida
              RS
              • 2009
              • 12222
              • Superb III (3V3)

Teraz dopiero zobaczyłem walkę, w pierwszej rundzie Pudzian nie wiele pokazał natomiast w drugiej walka była wyrównana z przewagą dla Mariusza.
              Walki powinny trwać 3 rundy może nie po 5min ale po 4minuty, jak dla mnie remis :roll:
              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• loponez
                Ambiente
                • 2011
                • 196

Zamieszczone przez piramida
                w pierwszej rundzie Pudzian nie wiele pokazał natomiast w drugiej walka była wyrównana z przewagą dla Mariusza
                Jeżeli w pierwszej nie pokazał wiele, tzn. - przegrał,
                Jeżeli druga wyrównana z przewagą Pudziana, tzn. - remis.
                Jak by nie patrzył to wygrał anglik.
                Zamieszczone przez piramida
                Walki powinny trwać 3 rundy może nie po 5min ale po 4minuty
                Tutaj akurat panuje regulamin walk KSW. Walka trwa 2 x 5 minut, jeżeli nie można określić zwycięzcy, zarządza się trzecią rundę, która jest decydująca, przy czym dwie pierwsze rundy nie sa brane pod uwagę.
                Trzy rundy trawją tylko walki o tytuł i pas.
                Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
                nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• piramida
                  RS
                  • 2009
                  • 12222
                  • Superb III (3V3)

loponez, wydaje mi sie że w drugiej rundzie mariusz był lepszy więc wynik powinien być 1:1 i dogrywka w trzeciej rundzie

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• BADYL
                    RS
                    • 2011
                    • 2398
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

w mojej opinii przy całym szacunku dla "Pudziana" wynik walki lekko stronniczy.....powiem tam mogli przyznac dodatkowa rundę wtedy pewnie by się rozstrzygneło na korzyść Polaka bo obiektywnie rzecz biorąc Pudzian ost.. cześć drugiej rundy wygrał i mocno poobijał Anglika....ale co było a nie jest :roll: .... pozdrowinka :wink:
                    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• lend
                      Rider
                      • 2007
                      • 463

Zamieszczone przez jama89
                      Zamieszczone przez lend
                      Miał dość poważną operację na kręgosłup :?
                      Jeśli tak to wg. mnie nie wróci na ring .

Co do wejścia Pudziana na ring sorry wielkie ale nie chciałbym aby mój brat robił mi taki show.
                      Niech mi sekunduje,prowadzi,pomaga ale te adidasy,białe skiepy i koszulka na ramiączka podjeżdża mi wichurą w klimatyzowanej wiejskiej remizie.

Ale i tak wole patrzeć na trenującego i starającego się odnieść większy lub mniejszy sukces Pudziana niż duet Saleta&Najman 8)
                      MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• fan
                        Elegance
                        • 2009
                        • 760

Walka Pudziana to parodia,chlop nie potrafi sie bic a jest medialny i ma nazwisko i dlatego jego biora.Powinien przegrac a wygral,za duzo w niego zainwestowali dlatego tak sie stalo.Jest juz wypromowany (teraz caly sport jest juz taki,ze nie walcza najlepsi a tylko ci,ktorzy najwiecej zarobia dla organizatorow,np saleta i najman)i teraz zarabia kase dla siebie i dla tego smiesznego ksw.W tym calym ksw tylko KHALIDOV i "ring girl" sa na poziomie.Mamed Khalidov jest jedynym zawodnikiem z ksw co prezentuje wysoki poziom,reszta nie potrafi nawet dobrze przygotowac sie kondycyjnie.
                        Respect All,Fear No One!

Komentarz

• Eidos71
                          RS
                          • 2011
                          • 2050
                          • Octavia II (1Z3)
                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

No i mamy ostateczny werdykt - wygrana Pudziana unieważniona, był remis i powinna być dogrywka, do której (przez pomyłkę sędziów) nie doszło. Ostatecznie stwierdzono, że oficjalnie walka się nie odbyła... :diabelski_usmiech
                          Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                          MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• 4x4BKF
                            L&K
                            • 2010
                            • 1279

A to łajzy jeb..ne!

Pisza że omyłkowo przyznali Pudzianowi zwycięstwo zamiast Thompsonowi - ale zamiast zweryfikować jako wygraną Thompsona uznali za nieważną...

Szmaciarze przestraszyli się tego że "świat" ich całkowicie do wora spuści to się ugięli, ale żeby nie "tracić gwiazdy" bilansem 2-0-4 uznali za nieważną.

P.S. Zmiana Khalidovowi przeciwnika na 5 dni przed walką też jest fajna. Z łapanki wzięli to Mamed ( nie mówię że jest zły, wręcz przeciwnie) wygrał w półtorej minuty.

Thompson mimo że obiektywnie był od Pudzianowskiego lepszy zawiódł mnie nieco. Facet obracający się w takim środowisku (m. im. jest sparringpartnerem i ochroniarzem Davida Haye'a) był słabo przygotowany do walki. Gdyby wyszedł dobrze rozgrzany to Pudzian po każdym z low-kicków powinien dostać na pysk taki prawy prosty że bym mu się swojska kiełbasa z jego rodzinnego Wilkowa odbiła.

A tu link co sądzą na forum nieco bardziej zorientowani niż my:

Walka wieczoru Mamed Chalidow pok. Jesse Taylora przez poddanie (dźwignia na kolano) – runda 1 Pozostałe Mariusza Pudzianowski pok. Jamesa Thompsona przez decyzję Walka o
                            4x4

Komentarz

• xtremesystems
                              RS
                              • 2010
                              • 2254
                              • Hyundai

kto teraz przeciwnikiem mameda?

Komentarz

• 4x4BKF
                                L&K
                                • 2010
                                • 1279

Zamieszczone przez lend

Co do wejścia Pudziana na ring sorry wielkie ale nie chciałbym aby mój brat robił mi taki show.
                                Niech mi sekunduje,prowadzi,pomaga ale te adidasy,białe skiepy i koszulka na ramiączka podjeżdża mi wichurą w klimatyzowanej wiejskiej remizie.
                                Szkoda że nie wjechał na rozrzutniku do gnoju z mikrofonem w jednej i widłami w drugiej
                                4x4

Komentarz

• MiroTDI
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 104

Zamieszczone przez 4x4BKF
                                  Szkoda że nie wjechał na rozrzutniku do gnoju z mikrofonem w jednej i widłami w drugiej
                                  Powiedziałbyś mu to prosto w twarz?

Pudzian po każdym z low-kicków powinien dostać na pysk taki prawy prosty że bym mu się swojska kiełbasa z jego rodzinnego Wilkowa odbiła
                                  Jak wyżej...

Komentarz

• xtremesystems
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 2254
                                    • Hyundai

a czemu mialby nie powiedziec.jeszcze brakuje zeby pudzian lał zwyklego czlowieka
                                    juz raz za to w pudle siedzial. teraz byla by recydywa

Komentarz

• rekin
                                      Rider
                                      • 2008
                                      • 398

Władze KSW anulowały wynik walki Pudzianowski Thompson
                                      Sport w WP SportoweFakty - codziennie najświeższe informacje sportowe z kraju i ze świata. Wiadomości, relacje live, tabele, terminarze, skróty, komentarze, wywiady
                                      W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina

Komentarz

• 4x4BKF
                                        L&K
                                        • 2010
                                        • 1279

MiroTDI, jak znam siebie to raczej tak

Po ile wacha w "Niemcach"??

[ Dodano: Pon 28 Lis, 11 13:26 ]
                                        Podaję za podanym wyżej linkiem z wp.pl.

"Po walce pojawiły się sugestie, że po takim wyniku walki "Pudziana" z Thompsonem zagraniczni zawodnicy stracą chęć do przyjeżdżania na gale KSW. - Właśnie dlatego podjęliśmy tą trudną decyzję i anulowaliśmy werdykt - wyjaśnili szefowie federacji."

Pajace jakich mało. Nie dlatego że nie było sprawiedliwie, ale inni ich nie olali.
                                        A inne przekręcone walki?

Na koniec jedna mała ciekawostka:

Na ławie sędziowskiej siedział a co za tym idzie także sędziował trener trzech zawodników startujących na tej gali
                                        Oczywiście trener i zawodnicy są w teamie KSW.
                                        Niech się już w PZPNie nie martwią że są jedyni. KSW ich goni, a Lewandowski i Kawulski są zagrożeniem dla Kręciny i Laty.
                                        4x4

Komentarz

• rekin
                                          Rider
                                          • 2008
                                          • 398

Mamed Chalidow zapytany przez portal Sportfan o wynik walki Pudzianowski vs. Thompson nie miał wątpliwości, kto tego wieczoru był lepszy.

Jeśli mam być szczery… Mariusz przegrał ten pojedynek.....
                                          Decyzja arbitrów? Ja się do tego nie wtrącam

Te słowa wypowiedziane przez największą gwiazdę polskiego MMA świadczą najdobitniej o tym, że decyzja sędziów oceniających tą walkę były nieobiektywna, irracjonalna i krzywdząca dla angielskiego zawodnika Jamesa Thompsona
                                          W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina

Komentarz

• lend
                                            Rider
                                            • 2007
                                            • 463

A tu link co sądzą na forum nieco bardziej zorientowani niż my:

http://www.sfd.pl/KSW_17__wyniki_i_d....-t819975.html

to jest najlepszy komentarz :

Tylko w polskim mma: przegrywasz, ale wygrywasz a następnie się okazuje, że jednak nie walczyłeś.

w sumie to nie tylko w mma
                                            MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• bzyq_74
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 3467
                                              • Volkswagen
                                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                                              • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Anulowali walkę i co dalej :!: :?:
                                              Ciekawe czy ktoś beknie za ta szopkę :diabelski_usmiech
                                              Niech się już w PZPNie nie martwią że są jedyni. KSW ich goni, a Lewandowski i Kawulski są zagrożeniem dla Kręciny i Laty.
                                              Dokładnie :szeroki_usmiech
                                              MARCIN
                                              Mój szkodnik

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

qra ale jaja, żenada

Komentarz

• kmink
                                                  L&K
                                                  • 2007
                                                  • 1360
                                                  • Superb III (3V3)

Nieważne o jaki sport chodzi, zawsze się zbierze banda krzywych ryjów(działaczy) co wszystkich chcą w balona zrobić i się nachapać....KSW, PZPN i jeszcze kilka innych organizacji...

W głowie mi się nie mieści że tylu pieprzonych pazerniaków mamy u nas w kraju, byle do siebie...

Zamiast inwestować w młodzież, szukać młodych talentów to organizują przedstawienia teatralne...

Dlatego w sporcie czy polityce nikt się z nami nie liczy niestety...
                                                  Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                                  https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                                  www.dpfserwis.pl

Komentarz

• lilo
                                                    RS
                                                    • 2006
                                                    • 4315
                                                    • Mercedes-Benz

Zamieszczone przez lend
                                                    Sorry za OT ale irytuje mnie to że wszystko co złe i nie smaczne jest kojarzone ze wsią , ja mieszkam na wsi i to oznacza że jestem gorszy... od gościa co mieszka w mieście :?:
                                                    bo co ?

Co do walki to faktycznie , uczciwie było by zrobić dodatkową rundę .
                                                    Nie wspomnę o tym że Pudzian był bardzo skromny mówiąc że pokaże jeszcze wszystkim na co go stać . Takie przysłowie "ciszej budziesz dalej pójdziesz "
                                                    Daniel

Komentarz

Pracuję...