Pudzian "wygral"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 4x4BKF
    L&K
    • 2010
    • 1279

Zamieszczone przez lilo

Sorry za OT ale irytuje mnie to że wszystko co złe i nie smaczne jest kojarzone ze wsią , ja mieszkam na wsi...
    Lilo, owszem możesz czuć się doktnięty, ale my nie krytykujemu wsi jako miejsca zamieszkania czy wykonywanej pracy (mimo że odwołałem się do pryzmy gnoju).
    My krytykujemy styl bycia znany szerzej w powiedzeniu:
    "Chłop ze wsi wyjdzie, a wieś z chłopa nigdy"

Co do Mariusza?? Ktos gdzies już o tym powiedział: Lepiej przegrać z honorem, niz wygrać po wałku.

Pamiętasz jego buńczuczne krzyki po pokonaniu Najmana?? I co? Gdzie teraz jest? W czarnej dupie lub głębiej. Owszem, robi postępy, jak na niego kolosalne ale z pawia orła nie uczynisz.
    4x4

Komentarz

• elemenateur
      Elegance
      • 2007
      • 803

Na koniec jedna mała ciekawostka:

Na ławie sędziowskiej siedział a co za tym idzie także sędziował trener trzech zawodników startujących na tej gali
      Oczywiście trener i zawodnicy są w teamie KSW.
      Niech się już w PZPNie nie martwią że są jedyni. KSW ich goni, a Lewandowski i Kawulski są zagrożeniem dla Kręciny i Laty.
      wydaje mi się że Bagi nie sędziował walki Materli , Iro i Moksa.
      Trudno by mógł to robić będąc w chłopaków narożniku :wink:

poziom KSW mega żenujący, jak ktoś słusznie zauważył przynajmniej kilka walk było stworzonych pod naszych. Cóż patriotyzmu raczej dwóm panom odmówić nie sposób :szeroki_usmiech

ja Wam powiem tylko jedno

czekam aż na KSW zawalczy młodziutki Held i pokaże co to jest prawdziwe bjj

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9943
        • Ford

Ciekawe, czy do KSW ściągną "Hardkorowego Koksu"? Śmieszna byłaby walka "Pudziana" z Bruneiką
        PS: jak ktoś lubi, to na Extreme Sports może sobie popatrzeć jak się baby okładają...
        Mi się nie podoba, wolę walki w kisielu :diabelski_usmiech
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• 4x4BKF
          L&K
          • 2010
          • 1279

Zamieszczone przez Agamek12
          Kuźwa, chciałem obejrzeć tą walkę, a zająłem się jakimś durnym "40-to letnim prawiczkiem" na tvn...
          Agamek, a już prawie wyszedłeś spod pantofla

[ Dodano: Pon 28 Lis, 11 23:34 ]
          Zamieszczone przez elemenateur
          wydaje mi się że Bagi nie sędziował walki Materli , Iro i Moksa.
          Trudno by mógł to robić będąc w chłopaków narożniku :wink:
          Racja. U Materli faktycznie stał w narożniku. Ale i tak kur...wa jest skandalem ze walki zawodników KSW sędziują ludzie będący "na etacie" tej federacji.
          4x4

Komentarz

• westwi78
            RS
            • 2008
            • 2940

Zamieszczone przez Agamek12
            może sobie popatrzeć jak się baby okładają...
            a powiem Ci że czasem UFC oglądam i niezłe walki kobiety tam staczają. Mniej młócki więcej techniki i jest na co popatrzeć czasami.

Komentarz

• lend
              Rider
              • 2007
              • 463

Zamieszczone przez lilo
              Zamieszczone przez lend
              Niech mi sekunduje,prowadzi,pomaga ale te adidasy,białe skiepy i koszulka na ramiączka podjeżdża mi wichurą w klimatyzowanej wiejskiej remizie.
              Sorry za OT ale irytuje mnie to że wszystko co złe i nie smaczne jest kojarzone ze wsią , ja mieszkam na wsi i to oznacza że jestem gorszy... od gościa co mieszka w mieście :?:
              bo co ?
              lilo tu nie chodzi o to żeby kogoś obrażać bo jest z mniejszej lub większej mieściny mnie po prostu nie podoba wejście Pudziana na ring , sorry ale braciszek śpiewa średnio i w ogóle jak dla mnie to dupowata jest ta otoczka.

Nigdy nie widziałem kart sędziowskich ale ciekaw czy w innych organizacjach czy to boks czy mma, czy k1 są na nich pozdrowienia, burdel inne bzdury .........

Myślicie że Zikic wszedł w masce bo już czuł jakiś wałek .... ??
              MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• shok
                RS
                • 2009
                • 2070
                • Octavia I (1U2)
                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

To jest dobre:
                cyt."Uważam ze szanse powinien wreszcie dostac brat Pudziana. To niezwykle utalentowany mlodzieniec, powinien walczyc w klatce jak jego brat. Mam pomysly na nowe walki w KSW: Brat Pudziana w debiucie moze sie zmierzyc z Wodzirejem z KSW 17 (tym z kajdanem na szyi), Pudzian vs Hardkorowy Koksu, zwyciezcy tych pojedynkow walka eliminacyjna do walki z Najmanem o pas KSW, mistrz KSW pierwsza obrona z Thompsonem. W ten sposob wszyscy beda zadowoleni, a gala nie straci wypracowanej renomy, prestizu i opinii, jaka sie cieszy. Mam racje?" :szeroki_usmiech

Komentarz

Pracuję...