robert70 gadałem z znajomym i mówił że w dowodzie ma wbitą odpowiednią wage pod te prawo jazdy. Taki został zakupiony od gościa z Polski który handluje taki autkami. Czyli pod b1
Mobilny internet mBanku lub Aero 2
Zwiń
X
-
Mobilny internet mBanku lub Aero 2
Podobno mBank ma dla wybranych klientów ofertę na mobilny internet. Coś takiego jak np. iPlus, czyli mały modem wpinany przez usb do komputera. Może ktoś z Was z tego już korzysta w mBanku, chodzi mi o takie rzeczy jak: ile to kosztuje, na jaki okres, jak jest z zasięgiem?
-
-
Aplikacja od mBank. Bezpieczne płatności telefonem poprzez aplikację mobilną. Przelewy online. Wygodna bankowość mobilna. Płać za zakupy bez portfela!
nic nowego
kazdy moze kupic starter.
js uzywam neu mobilnego i w zaleznosci od zasiegu albo mam przez telefon w playu - tam mam pakiet 500 MB za 15 zl.mies (dodatek do abo telefonicznego)
albo mam karte sim w laptopie (mam wbudowany modem) z Orange Free na karte - dlaczego?
Bo to najtanszy net mobilny i raz na 3 miesiace zasile za 50 zl i mi wystarcza takze polecam jak nie chcesz sie wiazac abonamentem
1gr/100 kb i duze bonusy przy zasileniu ktore sie sumuja takze za 50 zl mam 3gb na 3 miesiace mi wystarczaProwadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
Tzn. ja teoretycznie juz korzystam z aero2 (kolega ma karte), ja czekam na swoja wlasna
Co moge powiedziec. To co wiadomo: rozlacza co godzine, ale praktycznie nie da sie tego zauwazyc bo telefon laczy sie automatycznie, i predkosc 25 kilo (po roku dzialalnosci ma przyspieszyc do 50).
Nowa seria kart dziczeje na telefonach. Sprawdzalem na 4 roznych (ajfon, android, WM) i na zadnym z nich po wlozeniu karty nie widac zasiegu sieci. Co wiecej, jest napis "szukam sieci" albo "brak zasiegu".
Chociaz po konfiguracji APNa normalnie laczy sie z internetem Taki paradoks.
Na WM nie ma problemu w udostepnianiu internetu przez wifi czy po kablu. Na androdzie nie da sie udostepnic po wifi bo telefon uznaje ze skoro nie ma zasiegu to on nie bedzie sie laczyl z internetem i udostepnial To, ze jestem w zasiegu sieci wiem tylko po tym, ze obok ikonki zasiegu wyswietla mi sie litera H albo G.
Na modemie hiujwej E160 nie dziala usluga - co z reszta bylo oczywiste.
Przez 2,5 roku aero dzialac bedzie wiec opcja jest calkiem korzystna do przegladania poczty czy stron.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
dragster, w sprawie Areo2 uderz do jakubd.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
-
Mam już kare do Aero2 i powiem że to shit:-/
Dlaczego? Bo utrudniają dostęp do usługi jak skrócili czas oczekiwania na kartę to jednocześnie ograniczyli liczbę obsługiwanych modemów mimo, iż UKE nakazało rozszerzenie tej listy. Załatwiłem Sobie E5832 pod Aero2 i teraz okazuje się, iż moja karta go nie obsługuje:-/
Teraz czekam na E173 z DB który, ponoć bangla z Aero2... Aczkolwiek zależało ma tym by Aero2 poprzez WiFi mieć w tablecie z Androidem.
pzdrAdam
Komentarz
-
Komentarz