Ligocka w barwach Niemiec?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • axidus821
    Drive
    • 2012
    • 58

minął roczek od ostatniego przeglądu i niecałe 10 tys km wiec przyszedł czas na kolejny
    i tak dziś został wymieniony olej ponownie na LM 5w40, wcześniej płukanka LM, wszystkie filtry,świece, do tego zrobiony pełny serwis klimatyzacji z nabiciem, oliwieniem i odgrzybieniem. tym razem odgrzybiona metodą chemiczną ( podobno najlepsza zobaczymy za jakiś czas ). mechanik mówił że autko jak nówka i można smialo jechać w długą wakacyjną podróż
    aktualnie na liczniku 45461 km
  • 4x4BKF
    L&K
    • 2010
    • 1279

Nasza "najlepsza" "snołbordzistka" chce reprezentować sąsiadów zza Odry.
    Nie wiem czy ktoś ją tam wysyła jako Konia Trojańskiego do rozłożenia ich chyba DSV czy jak to się tam nazywa czy też samą ją tam pognało.
    Nasz specjalistka od przewracania się w rynnie i zajmowania 26miejsca w stawce 28 zawodniczek strzeliła focha i poszła do Niemców.
    Dla mnie to wielka ulga, bo to co zrobili Ligoccy (Stary Ligocki, Mateusz, Michał, Klapka (Paulina)) z naszym Polskim Związkiem Snowboardowym woła o pomstę do nieba.
    Swego czasu PZS był ich prywatnym folwarkiem kosztującym polskiego podatnika ca. 2mln rocznie, a w roku olimpijskim nawet x2.
    I co?? I nic
    Od kiedy PZS przeszedł pod kuratelę PZN Tajner zmienił nieco władze i struktury i dał Ligockiej 20.000pln na przygotowania.
    Ta podniosła larum że nie ma pieniędzy to wyników nie będzie. :shock: O Matko!!!
    Dla nas żadna zmiana, oprócz tego że to nas mniej będzie kosztowało.
    Kiedyś były pieniądze i nie było wyników, teraz będzie to samo tylko taniej.
    A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać??
    4x4

Komentarz

• Big Wojtek
      Rider
      • 2010
      • 440
      • Hyundai

Zamieszczone przez 4x4BKF
      Nie wiem czy ktoś ją tam wysyła jako Konia Trojańskiego do rozłożenia ich chyba DSV
      Przez Twoją działalność długo nie mogłem zrozumieć tego zdania. Wyszło mi , że chcą ja wysłac firmą tarnsportową DSV hehehe.

Co do reszty to mam dokładnie takie samo zdanie. Baba z wozu koniom lżej :wink:

Komentarz

• kabanos
        RS
        • 2011
        • 4544
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Ligocka? A kto to jest? :diabelski_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• 4x4BKF
          L&K
          • 2010
          • 1279

Zamieszczone przez kabanos
          Ligocka? A kto to jest? :diabelski_usmiech

zapomniałem zalinkować)

Zamieszczone przez Big Wojtek
          Nie wiem czy ktoś ją tam wysyła jako Konia Trojańskiego do rozłożenia ich chyba DSV
          Przez Twoją działalność długo nie mogłem zrozumieć tego zdania. Wyszło mi , że chcą ja wysłac firmą tarnsportową DSV hehehe.

Co do reszty to mam dokładnie takie samo zdanie. Baba z wozu koniom lżej :wink:

nie no napisałem tak bo nie wiem jak się nazywa ich federacja snowboardowa ( a nie chcialo mi się googlować) - więc napisałem "chyba DSV) Deutsche Snowboard Verein - bo tak mniej więcej można przetłumaczyć Niemiecki Związek Snowboardowy o ile tak sie ich federacja nazywa.
          4x4

Komentarz

• Ayu
            RS
            • 2009
            • 4154

Nie bronię tej Pani ale obiektywizmem powiało...
            Dwa medale mistrzostw świata i drugie miejsce w generalce PŚ to w sumie żadne osiągnięcia w porównaniu z innymi z tej dziedziny sportu...

Komentarz

• 4x4BKF
              L&K
              • 2010
              • 1279

Zamieszczone przez hotrain
              Nie bronię tej Pani ale obiektywizmem powiało...
              Dwa medale mistrzostw świata i drugie miejsce w generalce PŚ to w sumie żadne osiągnięcia w porównaniu z innymi z tej dziedziny sportu...
              Szacun za szczytowe osiągnięcia, ale popatrz na inne lokaty - średnia miejsca zajmowanego bliska 20 czyli nieco lepiej jak Mateja Robert w skokach.

Ale w sumie nie o osiągnięcia chodziło, ale o to co się tam działo. Stary ligocki przez lata szefowania w PZS nie dopuszczał do kadry nikogo oprócz w.w. z rodziny Ligockich za wyjątkiem poleconych przez nich ich "kolegów'.
              Minister sportu uznał to za folwark i zrobił porządek.
              4x4

Komentarz

• paweł2
                L&K
                • 2010
                • 1405

Stary ligocki przez lata szefowania w PZS nie dopuszczał do kadry nikogo oprócz w.w. z rodziny Ligockich za wyjątkiem poleconych przez nich ich "kolegów'.
                Minister sportu uznał to za folwark i zrobił porządek
                I bardzo dobrze.
                Niech sobie idzie do szkopuf takich tu nie chcemy przez ta rodzinke sporo talentow sie zmarnowalo swego czasu to bylo hermetyczne srodowisko i nikt procz rodziny i poleconych ludzi nie mial szans sie wybic.
                A teraz bedzie z gorki a w niemczech problemy i git
                Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• Ayu
                  RS
                  • 2009
                  • 4154

Nie znam się na tym - snowboard , skoki, narty i w ogóle cała zima w sporcie (tak, nie jarałem się Małyszem) mi kalafiorem lata, tylko jak już coś piszecie to nie zniżajcie się do poziomu Wybiórczej etc.

Komentarz

• 4x4BKF
                    L&K
                    • 2010
                    • 1279

Zamieszczone przez hotrain
                    tylko jak już coś piszecie to nie zniżajcie się do poziomu Wybiórczej etc.
                    A do czego (jakiego publikatora) wg. kolegi mamy równać??? Bardzo proszę o odpowiedź.
                    4x4

Komentarz

• Ayu
                      RS
                      • 2009
                      • 4154

4x4BKF, do mnie a Tak na poważnie to nie mam czasu i potrzeby udowadniać czegokolwiek ale po prostu brak rzetelności dziennikarskiej aż kłuje w oczy.
                      Pomijam, że słyszałem o tym temacie w jakichś wiadomościach sportowych kilka (naście) tygodni temu...

Dla mnie to wielka ulga, bo to co zrobili Ligoccy (Stary Ligocki, Mateusz, Michał, Klapka (Paulina)) z naszym Polskim Związkiem Snowboardowym woła o pomstę do nieba.
                      Swego czasu PZS był ich prywatnym folwarkiem kosztującym polskiego podatnika ca. 2mln rocznie, a w roku olimpijskim nawet x2.
                      I co?? I nic
                      Nie uważasz, że ten cytat jest bardzo subiektywny i nie zawiera faktów na tyle potwierdzonych by "lajkonik" w dziedzinie snowboardu jakim jestem miał od razu wyrobione zdanie na temat rodziny Ligockich? Od razu widać, że to jak klan Mao.

Łatwo rzucić w czyimś kierunku błotkiem :lol:

Komentarz

Pracuję...