Citroen Berlingo - 2ka - srebrny - ukradziono :(

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • RB56
    Drive
    • 2007
    • 62

Citroen Berlingo - 2ka - srebrny - ukradziono :(

piramida, u mnie podobna kaska weszla w auto, ale ja mialem ciagle spory niefart i sie kaska marnowala w czesci przypadkow, ale teraz jest juz godnie i leci do przodu Miejmy nadzieje :P
    RB56
  • misiek^wro
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8321

Citroen Berlingo - 2ka - srebrny - ukradziono

Dziś w nocy mojemu tacie z ulicy Skarbowców we Wrocławiu zginał Citroen Berlingo. Auto z 2010 roku, zarejestrowane w grudniu, kolor srebrny, nowy model.

Stał na komplecie 15" kółek, z przodu zimówki, z tyłu letnie.

Inne znaki szczególne - niebiesko szara tapicerka, kratka, znaczek Monster na wlewie do baku paliwa, zarysowane lewe drzwi i listwa drzwi tylnich, zarysowany lewy przod prawa strona na rancie zderzaka i blotnika, obity lekko tylni zderzak.

Dziś jak wroce do domu podam VIN i nr rej.

Jakby komuś rzuciło się takie autko w oczy, prosze dać znac. Ja już poruszyłem odpowiednie słuzby w mieście, w tym znajomych z komisariatu na Poubina, pewnie lada chwila bedzie wywiad srodowiskowy - ja sku.... nie daruje.
    Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
    Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
    ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• elemenateur
      Elegance
      • 2007
      • 803

współczuje Misio, mam nadzieję że tata miał AC.
      Jakkolwiek... słów brak do tych dziadów

Komentarz

• misiek^wro
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8321

elemenateur, AC jest, ale zwrot bedzie z faktury, a fura jest placona w leasingu, takze pierw pozywka dla leasingodawcy, a pozniej ochłpay dla ojca - mialy byc fajne mikolajki, a tu ch... wielki.

REJ POJAZDU : DW 985 MT

i numer VIN : VF77N9HXCAJ790284

Ruszyłem też znajomego, aby się dowiedział, czy jakis salon Citroena w Polsce ostatnio nie robił szkody calkowitej autka o podobnej specyfikacji.

Bardzo istotnym znakiem szczegolnym, jest pewien feler lakieru - nie chce o tym jednak pisac na forum, jakby ktos cos znalazl, widzial itd - prosze o info. Nie chodzi juz o zwrot auta, ale o do...nie sk...syna ktory sie nie bał i zajebał - zwlaszcza w taki dzien w dodatku przed swietami.

Auto otworzyli na szybe, takze resztki szyby sa juz zebrane przez policje i szukaja jakicholwiek śladów.

Jutro, jak bede mial chwile chce zrobic lekki rollin po dzielnicy w celach obejrzenia pobliskich parkingow.
        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• TomekRs
          RS
          • 2011
          • 1670

parkingi raczej nie, jak juz jakies garaze, warsztaty itd. Napewno jest w miescie jakis warsztat, ktory wyglada na taki, ktory "nie wiadomo" po co jest i tam bym szukal.

Komentarz

• maxpaynemm
            RS
            • 2008
            • 1764
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

misiek^wro, współczuję. Całkiem niedawno mój teść stracił fiacika. Ukradli spod roboty w ciągu dnia i to spod bramy gdzie siedział non stop wartownik oczywiście nikt nic nie widział :| Niestety auto prawdopodobnie poszło od razu na części bo uruchamianie policji, znajomych i nawet znajomych znajomych nic nie dało

Miejmy nadzieję że może ktoś tylko pożyczył autka na przejażdżkę wtedy jest szansa że je gdzieś porzuci :| jeśli nie to raczej będzie ciężko... Powodzenia mimo wszystko :x
            Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Mihau
              RS
              • 2009
              • 7461
              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

E tam. 3 lata temu ukradli mi i mojej mamy koleżance dwa VW Golfy mkIV w tygodniowych odstępach (1.9 TDI Highline i 1.6SR Highline) mój się nie znalazł ale drugi po 2 latach stał dalej w dziupli nie tknięty, nawet jakieś rzeczy dalej na tylnej kanapie były.

misiek^wro, mimo wszystko współczuje, bo znam to uczucie zobaczyć puste miejsce na parkingu.
              O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Bili
                Rider
                • 2010
                • 373
                • Octavia II combi (1Z5)
                • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Mihau
                po 2 latach stał dalej w dziupli nie tknięty, nawet jakieś rzeczy dalej na tylnej kanapie były.
                Poważnie?
                To do czego go porwali? Schować chcieli czy co?
                Pozdrawiam.
                Michał

Komentarz

• elemenateur
                  Elegance
                  • 2007
                  • 803

Zamieszczone przez abcde
                  Mihau napisał/a:
                  po 2 latach stał dalej w dziupli nie tknięty, nawet jakieś rzeczy dalej na tylnej kanapie były.

Poważnie?
                  To do czego go porwali? Schować chcieli czy co?
                  za póżno zobaczyli że to benzyna więc w ramach rekompensaty garażowali... sorry ale nie mogłem się powstrzymać

Komentarz

Pracuję...