Assistance Europa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawlopawlo2
    Classic
    • 2012
    • 21

Assistance Europa

dobry filmik, moze i faktycznie koles ja pilowal, choc jest rowniez duza dziura od spodu skrzyni czego nie widac na zdjeciach.
    myslicie ze EGR podejdzie? znalazlem goscia ktory sprzedaje taka skrzynie(160Funtow) z octavii mk1 silnik axr (ten sam co moj) wiec ja nie widze problemu...?

[ Dodano: Pon 30 Lip, 12 19:42 ]
    znalazlem jeszcze takie porownanie przelozen pomiedzy JDH i EGR. napiszcie co myslicie, jakie beda wlasnosci tej skrzyni (EGR) na silniku AXR. za bardzo nie rozumiem roznic w przelozeniach, nie wiem czy biegi mi sie wydluza czy skroca no i jak to bedzie z ekonomiczna jazda na 5biegu. skrzynie z zewnatrz sa identyczne, jdh kosztuje 300funtow, egr -160pandow. walek i sprzeglo sa tego samego wymiaru, i czy warto do EGR zakladac jednomase czy pogorszy to komfort/ekonomie jazdy przy silniku AXR?
    dzieki
  • parasite
    L&K
    • 2011
    • 1368

Assistance Europa

Najprawdopodobniej pod koniec tygodnia będę musiał pojechać do Niemiec i chciałbym wykupić jakieś assistance na europe na kilka dni. Wystarczy mi tylko takie, które w razie czego z holuje nas do granicy. W Polsce mam startera bez limitów kilometrów
    W mBanku jest Auto24 ale działa dopiero od nowego miesiąca, tak samo jak ubezpieczenie do mojej kredytówki. Jak na razie znalazłem tylko PTU Krótkoterminowy na 15 dni, ale nigdzie nie mogę znaleźć ceny. Korzystał może ktoś z ich oferty?
    Zastanawiam się jeszcze czy nie dałoby się wykupić normalnego assistance na rok, a po 2 tygodniach odstąpić i zażądać zwrotu pieniędzy za pozostałe dni. Przejdzie coś takiego?
    AGR 112KM, 232Nm
    Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

Podpytaj w jakiejś Agencji Ubezpieczeń ( np. Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych ) powinno być coś dostępne...
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...