Może ktoś się skusi. Boczki drzwi SKODA OCTAVIA II - skóra.
Ciekawe oferty z Allegro
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Proponuję zapamiętać auto i cechy szczególne, bo za jakiś czas będzie poniżej 200kkm. Aktualnie 750kkm.
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez utekProponuję zapamiętać auto i cechy szczególne, bo za jakiś czas będzie poniżej 200kkm. Aktualnie 750kkm.
http://olx.pl/oferta/skoda-octawia-2...tml#149b7a7d16
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAlucchKupowałem ostatnio buty adidasa w sklepie internetowym TU BYŁO COŚ z najnowszej kolekcji ."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
ta OI to asz 130 stka...i tak nieźle jak silnik dociągnął 500 tkm poprzedni pedek :lol:
czy podobna do tych z 200 ? nie powiedziałbym fotele totalnie usyfione, nawet nie widać wzoru tapicerki dobrze...tylko jakieś zalane, zaplamione
no i najważniejsze - masakryczny przelot sugeruje zdarta do białego dźwignia zmiany biegów, która w oryginale ma czarny lakier w asz, nie wiem czy pamiętacie....a nie białą górę.....nikt tu nie podmienił na tą gałkę białą z rs :P
no i włącznik świateł. mocno zdewastowany, żeby tyle odpadło, to rzeczywiście te 700 trzeba liczyć...ale plus za uczciwe podanie przelotu. ale nie ma szans, że to opcha za 6 koła na polskim rynku z takim nalotem....mimo, że pewnie sporo powymieniał - np. widać kawałek nowych tylnych tarcz w kole, choć sposób montażu przedniego zderzaka sugeruje jakiś delikatny dzwon....
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
czy mi się wydaje czy jakieś dziwne to passeratti?
Komentarz
-
-
może ktoś się doposaży
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
gdzieś był temat o nieuczciwych sprzedawcach, ale nie mogę znaleźć (proszę o nakierowanie jak coś), a że sprawa dotyczy allegro to tak woli informacji:
jak kupujecie przez Allegro żarówki, to uważajcie na sprzedawce B2 Automotive z Bydgoszczy, sprzedają żarówki ledowe jako "led7poland" na Allegro. Wysłali mi padnięte, korespondencja do tyłka z nimi - zero konkretnej informacji ani zainteresowania klientem, zlewka, odesłałem z żądaniem sprawnych, to przysłali mi te same, bo twierdzą, że działają....choć padnięte są, podejrzewam zamienione bieguny, bo to h11 wejście. Fakt, że g.... chińskie, ale podejście do klienta żenada przez wielki "Ż".Stanowczo odradzam tego sprzedawcę żarówek led.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2.0-16v MichałCzy taki licznik z 1.9 mogę upchnac w 2.0 :?:
Jesli polujesz na maxidota to szukaj jakiegokolwiek maxi a reszte ogarna Ci odpowiednie osoby ;-)
Ja zakupilem MD z koncowka S - to byl licznik do diesla, a po przeflashowaniu stal sie licznikiem z oznaczeniem Q, czyli benzynowym - tarcze przelozone z mojego starego licznika.
Komentarz
-
-
To teraz już nawet błędy ortograficzne będą moderowane?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mTo teraz już nawet błędy ortograficzne będą moderowane?
P.S. micho_m czy masz coś do poprawnej pisowni, nie rozumiem irytacji ?? Starajmy się nie robić rażących błędów tym bardziej iż błąd był powielony dwukrotnie jeden po drugim :wink:
EOT
Komentarz
-
Komentarz