no niech zrobia po 20tys a cena niech idzie do 200 za 4 sztui to ciekawe ile osob bedzie robic wymiany w aso!!!
każdy kto ma gwarancję.
ja kupuje swoje świece i zlecam sam montaż ASO. ceny w Warszawie to od 80 do 120zł za montaż. Świece miałem już Bosh-a, teraz NGK. Jeździ raczej tak samo - bezproblemowo.
czy ktoś może zmierzył się już z koniecznością wymiany tylnego zawieszenia w motocyklu? u mnie z powodu nieszczelności jednego jestem zmuszony do działania..i teraz mam dylemat czy:
-zregenerować (koszt około 250pln/sztuka, czyli 500)
-kupić nowe (ebay 60 funciaków)-tylko tu mam problem z doborem bo w UK moje moto ma amory 300 mm a obecne mam 325mm...jest możliwość zakupu 325mm ale już sprzedawcy nie piszą czy pasują do danego modelu..
czy dobierając amory liczy się tylko długość czy może jeszcze coś innego? wszak mocowanie większość moto ma te same...
w sumie to najlepsze rozwiązanie to kupno używek z młodszego motocykla. Piszesz, że masz wsadzone dłuższe amory- takie wyszły z fabryki czy ktoś je wsadził do Twojej Kawki?
w sumie to najlepsze rozwiązanie to kupno używek z młodszego motocykla. Piszesz, że masz wsadzone dłuższe amory- takie wyszły z fabryki czy ktoś je wsadził do Twojej Kawki?
taki już kupiłem
co do używek to nie jest chyba dobry pomysł- cena za sztuke w db stanie 150-200 pln...
co do używek to nie jest chyba dobry pomysł- cena za sztuke w db stanie 150-200 pln...
zapewniam cie ze używki w dobrym stanie pojeżdżą dłużej niż regenerowane (w sumie nie znam nikogo komu wytrzymały więcej niż pół roku )
i akurat w moto nie kombinowałbym żeby zakładać dłuższe/krótsze tylko takie jak były seryjnie
Komentarz